Visul copilăriei poate deveni realitate: Vino să joci la Poli!


SS Politehnica organizează sâmbătă, 4 august, un trial la care sunt invitați să participe toți cei care cred că pot ajuta din teren echipa Universității.

„Încă de mic copil priveai la jucătorii alb – violeţi şi te gândeai la clipa în care vei păşi pe gazon, în tricoul Politehnicii? Visai la momentul în care vei primi aplauzele suporterilor? Îţi imaginai întotdeauna cum ar fi să marchezi golul care să aducă victoria lui Poli şi apoi să fugi înspre peluză cu braţele întinse?

Ai acum ocazia să îţi îndeplineşti toate aceste vise! Dacă tu crezi că te pricepi cu „lobda” şi vrei să joci pentru Poli te aşteptăm sâmbătă, 4 august, la ora 10:00 la terenul „Ştiinţa” (baza 1 a Politehnicii, lângă Facultatea de Arhitectură) la trialul organizat de ASU Politehnica”, e mesajul clubului studențesc.

Trialul va fi deschis și publicului, astfel că toți iubitorii Politehnicii sunt așteptați pe „Știința” să-i vadă pe cei care își doresc să îmbrace tricoul alb-violet în sezonul următor.

Întâlnire pentru plata cotizațiilor

„Mâine, de la ora 19:30 vă aşteptăm pe toţi cei interesaţi de proiectul ASU Politehnica la D’arc (Piaţa Unirii) pentru întâlnirea săptămânală. Se vor putea plăti cotizaţiile, se va discuta despre trialul de sâmbătă şi despre lotul de sezonul viitor, despre meciurile lui Poli de la anul şi despre multe altele. HAI POLI !”, a anunțat astăzi Peluza Sud.

About Gabriel Toth

Leave a Reply