VIDEO: BC Timișoara, în fața ultimei deplasări a sezonului

Rămasă fără șanse la play-off, nici măcar din punct de vedere matematic, BC Timișoara încearcă să încheie pe un trend pozitiv sezonul regulat. Alb-violeții se află în fața unei deplasări dificile, pe terenul celor de la SCMU Craiova, formație ce a reprezentat România în actuala ediție a Ligii Balcanice.

BC Timișoara se apropie cu pași repezi de finalul campionatului. Cum șanse la play-off nu mai există, iar Biroul Federal a anunțat recent că nu se va mai disputa play-out, din cauza faptului că nu va retrograda nimeni, alb-violeților le-au rămas doar 80 de minute în actuala stagiune.

Vineri, trupa lui Dragan Petricevic se va deplasa pe terenul unei formații liniștite cu privire la accesul în play-off, dar care are în continuare toate motivele să „tragă”, pentru a intra în faza eliminatorie de pe o poziție cât mai bună. Tehnicianul bănățenilor a avut cuvinte de laudă la adresa grupării oltene, despre care crede că ar fi putut accede în plutonul primelor patru, dacă nu s-ar fi înhămat la o obositoare campanie în Liga Balcanică.

Meciul de vineri va avea o conotație specială pentru Cătălin Petrișor, cel ce a revenit în acest sezon la Timișoara tocmai de la formația craioveană. Deși recunoaște la rândul său că presiunea rezultatului nu mai există, tânărul conducător de joc promite că el și colegii săi vor încerca să facă tot posibilul pentru a se întoarce victorioși din Bănie.

Partida SCMU Craiova – BC Timișoara se va disputa vineri seară, cu începere de la ora 20.

About Gabriel Toth

Leave a Reply