VIDEO: BC Timișoara continuă să creadă în șansa ei

BC Timișoara a rămas doar cu șanse matematice la play-off, după eșecul de luni, de pe teren propriu, cu Energia Rovinari. Alb-violeții nu dezarmează și încearcă să profite la maximum de cele cinci meciuri rămase din sezonul regulat. Urmează însă un duel cu U Mobitelco Cluj, formație ce vine sâmbătă pe Bega cu un bilanț de invidiat în acest an, în care și-a câștigat toate meciurile pe care le-a disputat.

Stări de spirit diferite la BC Timișoara și U Mobitelco. Dacă bănățenii au rămas doar cu șanse teoretice de accedere în play-off, ardelenii sunt pe val în acest retur. „Șepcile roșii” au la activ nouă victorii consecutive, un șir început încă din ultima etapă din tur, disputată la mijlocul lunii decembrie. În 2014, clujenii au obținut câteva succese extrem de importante, printre care un dramatic 70-69 cu CSM Oradea sau un categoric 92-68 cu Atlassib Sibiu.

În ciuda situației deloc de invidiat din clasament, timișorenii nu dezarmează. Antrenorul Dragan Petricevic e mâhnit de faptul că n-a putut provoca o creștere și în clasament a echipei sale dar, la fel de bine, spune că o ratare a play-off-ului nu ar fi o tragedie, clubul începând să creioneze deja planul de atac pentru viitoarea ediție de campionat.

În tur, U Mobitelco se impunea pe teren propriu în fața bănățenilor, scor 90-72, în ceea ce avea să fie ultimul meci pentru Tudor Costescu în calitate de antrenor la BCT. După un interimat de o etapă, asigurat de secundul Nenad Mandic, Dragan Petricevic și-a început cel de-al doilea mandat pe banca formației timișorene.
Partida BC Timișoara – U Mobitelco Cluj se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 17.15, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply