Victorie muncită pentru BCM Danzio la Rapid


BCM Danzio a avut o misiune mult mai grea decât era de așteptat pe terenul Rapidului. „Panterele roz” s-au văzut conduse cu 14 puncte la pauza mare, reușind să-și asigure victoria abia în ultimul sfert.

BCM Danzio a bifat cea de-a treia victorie consecutivă din acest sezon, scor 96-87 în deplasare, cu Rapid București. Totuși, elevele lui Dan Ionescu au avut mult de furcă în fața feroviarelor, de care au dispus lejer în două rânduri în Cupa României.

Bucureștencele au condus după primul sfert, cu 20-18, însă apoi au reușit să se distanțeze la 14 puncte până la pauza mare (51-37), după un sfert în care  au marcat 31 de puncte. În partea a doua a meciului, „panterele roz” au revenit la forma bună pe care au arătat-o în primele jocuri din acest campionat și au reușit să întoarcă soarta întâlnirii. La finalul sfertului 3, Rapidul nu mai rămăsese decât cu un ecart minim (73-72), pentru ca BCM Danzio să pună mâna pe cele două puncte în ultimul sfert, câștigat la o diferență de 10 puncte.

Biljana Pesovic a etalat din nou o eficiență demnă de invidiat sub panoul advers, contribuind cu 35 de puncte la zestrea timișorencelor. Pe lista marcatoarelor s-au mai înscris Tiffany Brown – 33, Marta Fodor – 10, Antoinette Thompson – 6, Natasa Mijatovic – 4, Adina Stoiedin – 4, Andra Haas – 2 și Nevena Saponjic – 2.

BCM Danzio se întoarce în sala „Constantin Jude” sâmbătă, atunci când va primi vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul va începe la ora 15.

About Gabriel Toth

Leave a Reply