Victorie clară în primul amical din cantonament: Precizia Săcele – Politehnica Timișoara 0-7

Marius Staicu s-a numărat printre cei șapte marcatori ai Politehnicii din amicalul cu Precizia Săcele (Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto)

Politehnica Timișoara a început în forță seria jocurilor de verificare de pe tărâm brașovean. Alb-violeții s-au impus astăzi cu 7-0 în fața formației de Liga a IV-a Precizia Săcele, gruparea-fanion a localității în care Mera&co. se pregătesc până la sfârșitul săptămânii viitoare.

În prima repriză, două dintre noutățile Politehnicii au reușit să puncteze. Mai întâi, Alin Ignea a deschis scorul, pentru ca apoi să vină rândul atacantului Marius Staicu să scuture plasa. Scorul primei reprize a fost stabilit de Ioan Mera. În partea secundă, ambele combatante au schimbat liniile, însă tot alb-violeții au fost cei care au marcat. S-a încheiat 7-0 pentru timișoreni, care au mai punctat în repriza a doua prin Răvan Ghinescu, Darius Neamțu, Cătălin Bădăuță și Marco Giuricici.

Antrenorul Bogdan Andone a început partida de astăzi tot într-o așezare 4-3-3: Gakos – Bilia, Mera, Coadă, Taub – Țugui, Lazea, Ignea – Plămadă, Staicu, Ghinescu. Au mai intrat Fișteag – Motreanu, Turda, Bîte, Stancu, Neamțu și Bădăuță.

Politehnica va disputa următorul test din stagiul brașovean sâmbătă, de la ora 10:00, în compania echipei AFC Hărman, care s-a luptat în sezonul trecut pentru promovarea în Liga a II-a până în ultima etapă.

În altă ordine de idei, din lotul pe care Bogdan Andone îl are sub comandă la Săcele lipsește Alexandru Birău. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani nu a plecat împreună cu echipa în cantonament, din cauza nemulțumirilor legate de noua ofertă contractuală. În aceste zile, continuă discuțiile cu jucătorul, care „nu e capitol închis”, după cum precizează team-managerul Aurelian Băbuțan.

About Gabriel Toth

Leave a Reply