Victoria meritată a Sebișului, umbrită de atitudinea antrenorului

©  Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

Național Sebiș a învins astăzi liderul din C4, ASU Politehnica, cu 3-1, la capătul unui joc în care formația arădeană a profitat din plin de greșelile din defensiva timișorenilor. Gazdele au abordat meciul cu o încrâncenare firească, în fața uneia dintre candidatele la promovare, dar care a lipsit total la mijlocul săptămânii, în meciul de la Cisnădie, abordat de sebișeni ca o restanță din „Promoție”, cu portarul de rezervă (Merșca) în linia de atac.

Furat de euforia victoriei, antrenorul Sebișului, Călin Cojocaru, s-a prezentat la final, în fața presei, cu un „mănunchi” de săgeți, pe care le-a aruncat în direcția adversarilor de astăzi. O declarație pe care o vom reda, pur și simplu, mai jos, fără alte comentarii:

„Normal ar fi fost să îi batem și mai clar, pentru că suntem echipa mult mai bună. Adversarul nostru formează o echipă modestă, dusă de val și de sincopele echipele mai bune din serie. Consider că echipa noastră e cea mai bună a seriei, dar din păcate nu am reușit până acum să fim o familie. Dacă am fi reușit acest lucru, poate și rezultatele erau altele. Nu a fost niciun eșec drastic la Cisnădie… Am avut o grămadă de suspendați, și suspendați pe bune. Nu am odihnit noi pe nimeni, nu a fost visul nostru să batem pe ASU. Cine sunt ei? Că Poli nu sunt. Poli joacă în Liga I, e echipa care face performanță. Ei au un lucru minunat, galeria. Atât. În rest, o echipă foarte modestă și cu un antrenor foarte arogant. Eu de 6-7 ani, de când antrenez, n-am prea jucat împotriva lui. Poate o dată, de două ori. Nu știu de ce…”, a declarat Călin Cojocaru.

Călin Cojocaru a activat ca antrenor la Millenium Giarmata (2010-2015) și Național Sebiș, pe care a pregătit-o de la începutul acestui sezon, cu o scurtă pauză la începutul returului, când de partea tehnică s-a ocupat Adrian Neaga. Ca jucător, Cojocaru, născut la 5 aprilie 1979, a evoluat la Poli, ACU Arad, Timișul Albina, Unirea Giroc și Millenium Giarmata.

About Gabriel Toth

Leave a Reply