Velcea, mulțumit: „Scorul putea fi și mai mare”

Poli TimișoarValentin Velceaa a reușit ieri, la Baia Mare, cel mai bun joc din acest sezon al ligii secunde. În ciuda greutăților pe care le traversează, elevii lui Valentin Velcea au ținut să demonstreze că au rămas o forță, umilind nou-promovata FC Maramureș.

Velcea s-a arătat mulțumit de jocul reușit de băieții săi, despre care spune că au tranșat net în favoarea lor meciul grație calităților individuale. „Eu cred că scorul putea să fie și mai mare, dar nu asta e important. Am reușit să tranșăm jocul în favoarea noastră datorită calității individuale a jucătorilor noștri. Eu cred că jucăm un fotbal frumos și astfel le oferim jucătorilor șanse să ajungă în viitor la echipe mai bune. Felecit băimărenii pentru dragostea de fotbal de care dau dovadă și eu spun că aici este o echipă frumoasă”, a declarat Velcea după meci, citat de emaramures.ro.

De partea cealaltă, Romulus Buia consideră că eșecul usturător din fața fostei sale echipe a complicat serios situația băimărenilor. „O echipă ca Poli, atunci când te prinde în opt jucători de câmp, nu te lasă până când nu îți dă multe goluri. Noi am avut parte de mulți jucători indisponibili și am fost nevoit să improvizez. E păcat că am luat atât de multe goluri și nu am reusit să marcăm. Nici arbitrajul nu cred că a fost tocmai bun, pentru că deși nu a fost un joc dur noi am avut doi eliminați. Acum noi trebuie să luăm cât mai multe puncte ca să putem rămane în Liga a II-a, pentru că ultimele două înfrângeri ale noastre au complicat mult lucrurile”, a declarat Buia, citat de aceeași sursă.

About Gabriel Toth

Leave a Reply