Velcea: „Sper să ne revanșăm după înfrângerea cu UTA”

Delegația polistă a plecat astăzi către Baia Mare, acolo unde mâine vor întâlni echipa pregătită de Romulus Buia, FC Maramureș Universitar. Vali Velcea speră la un rezultat pozitiv, prin care elevii săi să își ia revanșa în fața fanilor pentru derby-ul pierdut în fața UTA-ei.

Timișorenii nu concep decât varianta victoriei pentru meciul ce va începe mâine, la ora 17. Gruparea băimăreană se află în jumătatea a doua a clasamentului însă, cel puțin în meciurile de pe teren propriu, au reușit să pună probleme echipelor cu pretenții.

Mergem să câștigăm, să acumulăm mai departe puncte. Vom întâlni o echipă incomodă, care practică un joc ofensiv, să nu uităm că băimărenii au marcat până acum 28 de goluri. Vrem să ne revanșăm după înfrângerea suferită în derby-ul cu UTA  și să rămânem sus în clasament. Am încredere în jucători că vom trece împreună peste eșecul din ultima etapă. Astfel de înfrângeri se întâmplă și la case mai mari, aceste derby-uri sunt mereu imprevizibile”, a declarat Valentin Velcea, pentru www.politimisoara.com.

Din lotul deplasat la Baia Mare lipsesc Alex Popovici, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, și Adrian Zaluschi, accidentat în meciul „satelitului” de vineri, cu Unirea Valea lui Mihai.

About Gabriel Toth

Leave a Reply