Urmează o etapă de pauză pentru ASU Politehnica: „Nu știu cât e de benefică, eram în formă”

Dorin Codrea, cu o clipă înainte de a înscrie în poarta Filiașiului

ASU Politehnica e lider după cinci etape în C4, la egalitate de puncte, 12, cu FC Hunedoara. Meciul câștigat sâmbătă, contra formației CSO Filiași, a fost primul dintr-o serie de două jocuri consecutive programate pe „Știința” în campionat. Alb-violeții vor sta în runda din weekend-ul următor, din cauza numărului impar de echipe, urmând a reveni în lupta din Liga a III-a sâmbătă, 10 octombrie, cu un joc de asemenea pe teren propriu, cu Pandurii II Târgu Jiu.

Etapa a 6-a din C4 va fi una de pauză pentru ASU Politehnica. Dorin Codrea, marcatorul ultimului gol al meciului de sâmbătă, cu CSO Filiași, e de părere că această întrerupere de la programul obișnuit nu vine tocmai în momentul oportun.

„Nu știu dacă e benefică această pauză. Noi eram într-o formă foarte bună, deci nu cred că ne prinde foarte bine”, spune tânărul mijlocaș.

În vârstă de 18 ani, Dorin Codrea a marcat primul său gol la nivelul Ligii a III-a sâmbătă, în minutul 75 al meciului cu Filiașiul, la doar câteva secunde de la intrarea sa pe teren.

„A fost un debut foarte bun pentru mine, am și marcat, dar e foarte important că am reușit victoria. A fost foarte greu, mai ales că la pauză scorul era egal, dar ne bucurăm că am început să ne facem jocul și să câștigăm. Eu mă bucur că am marcat și în Liga a III-a, sper să nu fie și ultimul gol. Îmi doresc să ajut cât mai mult echipa. Sper că l-am mulțumit și pe domn profesor (n.r. Sorin Brîndescu), urmează să mă pregătesc cât mai bine și sper la un loc de titular”, a spus Codrea despre jocul de sâmbătă, unul în care și-a confirmat forma bună din acest început de sezon. Vă reamintim, tânărul mijlocaș a fost scos în evidență săptămâna trecută și de Antonio Foale, după ce a reușit nu mai puțin de 5 assist-uri în victoria „satelitului” cu 8-1 în meciul din deplasare, cu Electrica Timișoara.

Revenind la liderul din Liga a III-a, e foarte posibil ca „golul” din weekend să fie umplut cu un joc de verificare. Printre variantele vehiculate e și un meci pe terenul lui AS Bacova, formație ce ocupă locul al doilea în Seria a III-a a Campionatului Județean după primele șapte runde.

About Gabriel Toth

Leave a Reply