Universitatea continuă șirul victoriilor


Voleibaliștii de la Universitatea Timișoara au obținut sâmbătă cel de-al șaselea succes stagionar. Elevii lui Sorin Grădinaru au încheiat rapid conturile cu CNMB Vartex Rm. Vâlcea, pe care au învins-o cu 3-0, în sala de sport a UVT.

Universitatea Timișoara își continuă parcursul victorios din Divizia A2. Elevii lui Sorin Grădinaru au întrecut cu 3-0, în sala proprie, pe CNMB Vartex Râmnicu Vâlcea, după un nou joc pe care l-au încheiat în mai puțin de o oră.

Fără jucători căliți în primul eșalon, precum Grama și Craia, elevii lui Sorin Grădinaru n-au întâmpinat nicio emoție în fața unei trupe vâlcene ce n-a mai cunoscut gustul succesului din prima etapă. Meciul n-a avut istoric, timișorenii adjudecându-și toate cele trei seturi fără vreo emoție, la 13, la 14 și la 11.

Sorin Grădinaru a început partida de sâmbătă cu următorul sextet: Unguraș, Schiesz, Balint, Dincă, Bălulescu, Ungureanu, Toma (libero). Au mai intrat Flonta, Mirea, Stănoiu și Reitmayer.

Universitatea rămâne pe prima poziție în seria vestică a Diviziei A2, cu 17 puncte acumulate în primele șase runde. Etapa viitoare, „studenții” vor evolua pe terenul fostei prim-divizionare Avântul Torpi Târgu Mureș.

About Gabriel Toth

Leave a Reply