Universitatea Timișoara a obținut un succes lejer pe terenul formației Vartex Râmnicu Vâlcea. În jocul disputat în această dimineață, elevii lui Sorin Grădinaru s-au impus cu 3-0, câștigându-și seturile la 18, 15 și, din nou, 15.

Trei puncte ușoare, smulse de Universitatea Timișoara astăzi, la Râmnicu Vâlcea. Voleibaliștii bănățeni n-au întâmpinat probleme în fața celor de la CNMB Vartex, pe care i-au învins în trei seturi, la fel ca și în jocul tur, din sala UVT.

Băieții lui Sorin Grădinaru s-au impus lejer în toate cele trei seturi. Primul act l-au câștigat cu 25-18, pentru ca următoarele două să se încheie cu același scor 25-15 pentru „studenți”. Tehnicianul timișorenilor a avut ocazia să le ofere minute și jucătorilor mai tineri, permițându-și chiar să îl țină pe bancă pe veteranul Albert Balint.

Universitatea s-a impus la Râmnicu Vâlcea în formula Dragoș Unguraș, Sorin Schiesz, Alin Flonta, Ioan Grama, Cristian Bălulescu, Cătălin Ungureanu, Bogdan Toma ( libero ). Au mai intrat Vlad Stănoiu, Daniel Dincă, Eric Reitmayer și Radu Mirea. Rezervă neutilizată: Albert Balint.

Universitatea Timișoara rămâne pe locul 2 în divizia secundă, la egalitate de puncte cu liderul LPS Bihorul Oradea. Următorul joc al bănățenilor se va desfășura vinerea viitoare, în sala Universității de Vest, în compania Centrului Național de Excelență Dej.

Leave a Reply