Un nou trial, o nouă șansă de a juca la ASU Poli


ASU Poli își propune să organizeze un nou trial, la care sunt invitați să dea probe toți cei care se simt în stare să ajute din teren echipa Universității. De această dată, acțiunea nu va avea loc pe „Știința”, ci la Baza 2 a Politehnicii, din cauza unor lucrări la gazon.

Tehnicianul lui ASU Poli, Toni Foale,  nu a fost prea încântat de jucătorii care au fost opriți în urma trialului din 4 august. Drept urmare, clubul va organiza o nouă acțiune de selecție, ce se va desfășura sâmbătă, la Baza 2 a Politehnicii, cu începere de la ora 10. În cazul în care va ploua, trialul va fi amânat, cel mai probabil, pentru următorul sfârșit de săptămână.

„Am dori să organizăm sâmbătă un nou trial. Va fi, cel mai probabil, ultimul. Trebuie spus că jucătorii care mi-au venit după primul trial, iar apoi cei care au dat probe pe parcurs, nu s-au ridicat la nivelul pe care mi l-am dorit. Trialul se va ține la Baza 2 a Politehnicii, lângă stadionul Dan Păltinișanu, asta deoarece noi avem meci duminică, iar sâmbătă vom tăvălugi terenul, pentru a fi în condiții bune la jocul cu Bazoșul. Dacă plouă, vom amâna trialul probabil pe săptămâna viitoare. La Baza 2 terenul e nou, e fraged, și n-am dori să îl distrugem”, a declarat Antonio Foale.

Vlaicu, absent și cu Bazoș

Următorul joc de campionat al poliștilor va avea loc duminică, de la ora 17, pe „Știința”, în fața uneia dintre principalele contracandidate la promovare, FC Bazoș. Toni Foale nu se va putea baza nici acum pe Sorin Vlaicu, reținut cu grupa 98 de la Poli, astfel că mijlocașul în vârstă de 47 de ani își mai întârzie debutul într-un joc oficial pentru ASU Poli.

„Bazoș e una dintre contracandidatele la promovare. Noi ne vom lua însă toate măsurile și vom încerca să câștigăm. Sper ca lotul să fie complet, pentru că, după cum știți, jucătorii noștri sunt amatori, iar unii au și alte activități. Cu un lot complet nu-mi fac probleme. Pe Vlaicu nu voi putea conta, pentru că va fi plecat cu grupa de copii la un turneu la Craiova. Mi-e suficient deocamdată Rotariu”, a mai spus Antonio Foale.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply