U18: CSS Bega, locul 5 la Campionatul Național

Băieții de la CSS Bega și-au adjudecat fără probleme locul 5 pe țară, după succesul categoric de astăzi, cu LPS Bihorul Oradea. Timișorenii s-au impus cu 66-30 în fața formației de pe Criș, după un meci controlat da capo al fine.

Băieții lui Ciprian Prejban și Tiberiu Ondreikovics au condus pe întreaga durată a partidei, eficiența din atac, dar mai ales din defensivă lăsând impresia că se putea mai mult decât locul 5 la turneul final de la Brazi. Timișorenii s-au distanțat încă din start, conducând cu 21-8 la finele primului sfert, pentru ca până la pauza mare să-și mărească ecartul, și pe fondul lipsei de eficiență din atac a bihorenilor (38-11). În partea secundă, bănățenii și-au continuat galopul de sănătate, distanțându-se la 33 de puncte după sfertul 3 (50-17), iar apoi la 36 pe final.

De altfel, timișorenii au câștigat toate cele patru părți ale meciului (21-8, 16-3, 13-6, 16-13), atenția fiind atrasă însă de sfertul 2, în care bihorenii n-au marcat decât 3 puncte.

Raul Covaciu a fost MVP-ul partidei, acesta reușind un double-double, cu 16 puncte și 10 recuperări. Tot un double-double a realizat și Adrian Tamaș (12 puncte, 11 recuperări). O prestație bună au avut și Nenad Popov – 12 puncte, dar și Vlad Szekely – 10 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive.

About Gabriel Toth

Leave a Reply