U18: Băieții de la CSS Bega au debutat cu stângul la turneul final

CSS Bega a pierdut primul meci al turneului final de la Brazi, scor 59-67 în fața lui U Mobitelco Cluj. Băieții lui Ciprian Prejban și Tiberiu Ondreikovics au plătit tribut evoluției modeste din prima parte a jocului, nereușind să mai întoarcă scorul în final.

Clujenii au avut 10 puncte avans după primele 10 minute de joc (23-13), mărindu-și ecartul cu o lungime până la pauza mare (33-22). Timișorenii au început jumătatea a doua cursa de urmărire, însă tot clujenii au fost cei care s-au simțit mai bine pe parchet, reușind practic să își asigure un final liniștit (55-37 după sfertul 3). Bănățenii au făcut cel mai bun joc în ultimul sfert, pe care l-au câștigat cu 22-10, insuficient însă pentru a ajunge din urmă „Șepcile roșii”.

Principalul marcator al bănățenilor a fost Vlad Szekely, cu 15 puncte, urmat de Robert Medgyesi, cu 11, Adrian Tamaș și Nenad Popov, ambii cu câte 10.

În cel de-al doilea meci al grupei, gazdele de la CSS Ploiești au dispus de LPS Bihorul Oradea, cu 76-54. Formația timișoreană se va duela mâine dimineață, de la ora 11. cu echipa din Oradea, în Sala Sporturilor din Brazi.

About Gabriel Toth

Leave a Reply