Trial pentru istorie! Trei jucători opriți după acțiunea de astăzi


Trialul organizat în această dimineață de SS Politehnica a fost un real succes. Antrenorul Antonio Foale a oprit trei potențiali fotbaliști, din cei 40 de care au dat probe astăzi.

Pe stadionul „Știința”, sub un soare dogoritor, s-a făcut un nou pas important din viața „studenților” de la SS Politehnica. 40 de potențiali fotbaliști s-au prezentat la trialul organizat în această dimineață, cu toții fiind monitorizați atent de Antonio Foale, asistat de fratele său, Manu. La final, tehnicianul alb-violeților a oprit trei jucători, un portar și doi jucători de câmp, care au fost chemați să se prezinte la antrenamentele echipei începând din 16 august.

„A fost un trial unde a putut veni orice băiat din Timișoara. Asta am și vrut, o acțiune de masă, de aceea n-am specificat nici cerințele de vârstă. Desigur, nu ne așteptam să fie foarte mulți jucători de mare valoare, dar ne bucurăm că, până la urmă, am găsit trei jucători. Pe portar îl cunosc, știu că are junioratul făcut”, a declarat la finalul acțiunii Toni Foale.

După încheierea testelor, fanii din teren și din tribune au încins tradiționalul „Horto Magiko”, pe fondul fumigenelor, prin care s-a marcat practic începutul unei noi etape din povestea fotbalului alb-violet.

Mai multe imagini AICI

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply