Todorov și Stancu au spart gheața pentru ASU Politehnica! Liderul din C4 ajunge la 12 marcatori în acest sezon

© Emanuel Titus Iliesi

Mădălin Stancu a înscris, din lovitură liberă, primul său gol stagional (Foto © Emanuel Titus Iliesi)

ASU Politehnica a început cu dreptul returul din C4, prin victoria clară de sâmbătă, 4-0, în deplasare, la Minerul Motru. Timișorenii aveau un avans de două goluri încă de la pauză, prin reușitele unor jucători aflați în premieră pe lista marcatorilor în acest sezon: Miodrag Todorov – la chiar primul joc oficial în alb-violet și Mădălin Stancu.

Victoria fără dubiu de la Motru i-a luat prin surprindere chiar și pe jucătorii alb-violeților, mai ales prin proporțiile scorului. Mădălin Stancu admite că se aștepta la o partidă mai dificilă în Gorj.

„Suntem bucuroși în primul rând pentru victorie, ne așteptam să avem parte de un meci mai dificil. Dar toți băieții au muncit și ne bucurăm că, în final, diferența pe tabelă a fost atât de mare. E o victorie care ne prinde foarte bine”, a declarat Stancu. „Știam în mare parte ce joacă echipa din Motru. A fost și un teren greu, astfel că ne așteptam la un meci de luptă. Se pare că ne-am adaptat mai bine la condițiile de joc și am avut câștig de cauză”, a continuat închizătorul polist.

Mădălin Stancu a stabilit scorul primei reprize la 2-0, prin golul înscris în minutul 38, din lovitură liberă, primul pentru el în actualul sezon. „Mă bucur că am spart și eu gheața în acest sezon, din lovitură liberă. Dar nu e important cine marchează. Tot ce contează e să jucăm bine și să promovăm”, a spus Mădălin Stancu.

Tot în premieră pe lista marcatorilor s-a regăsit și Miodrag Todorov, cel ce a și deschis scorul la Motru, în minutul 10. De altfel, pentru fundașul împrumutat de la ACS Poli e prima reușită stagională, în condițiile în care în tur, când evolua la Mama Mia Becicherecu Mic, nu s-a lipit de gol.

Cu Todorov și Stancu, numărul marcatorilor din acest sezon pentru ASU Politehnica urcă la 12. Liderul din C4 conduce acum și în acest clasament, fiind urmată de Metalurgistul Cugir, cu 11 marcatori diferiți. Ceilalți zece realizatori ai alb-violeților din actuala stagiune sunt Vucea (5), Tulcan (4), Gălan (3), Birău (3), Bădăuță (3), Giuricici (3), Ghinescu (3), Țugui (2), Codrea (1) și Bilia (1).

About Gabriel Toth

Leave a Reply