Timișoara Saracens joacă mâine, în devans, cu Dinamo

7d117b7d-1738-4eca-8e99-46d562c7ec27

Foto: Constantin Duma

După victoria de sâmbătă, în fața lui Calvisano, în manșa tur a barajului pentru grupele Challenge Cup, rugbyștii de la Timișoara Saracens revin în întrecerile interne. Mâine dimineață, pe arena „Gheorghe Rășcanu” din Ronaț, bănățenii vor înfrunta pe Dinamo București, într-un meci contând pentru etapa a 6-a a Grupei I valorice din Cupa României.

Timișorenii vor întâlni Dinamo cu o săptămână și jumătate mai repede față de programarea inițială, deoarece în 23 aprilie e programat returul barajului european, în deplasare, pe terenul campioanei Italiei. Un duel pe care bănățenii îl dispută la doar trei zile după victoria cu 36-23 în fața lui Calvisano, din manșa tur, dar în care o parte a jucătorilor ce au evoluat sâmbătă vor fi menajați.

„Va fi o întâlnire a orgoliilor, ca de obicei cu Dinamo, nu ne va fi deloc ușor, dar foarte probabil că după partida de sâmbătă, având în vedere timpul scurt, antrenorii vor decide să trimită în luptă și jucători care nu au reușit până astăzi să performeze. Astfel încât, cei care s-au alăturat echipei noastre în februarie vor avea ocazia să își demonstreze calitățile și să își spună cuvântul, iar tinerii U23 vor avea oportunitatea de a câștiga experiență și a-și pune în valoare abilitățile. Din câte am înțeles de la antrenori, vom avea, probabil, 6 jucători U23 în lotul de mâine, alături de cei mai experimentați, așa ca va fi un spectacol frumos. Suntem încrezători în lotul pe care îl vom trimite mâine în luptă. Așa cum am mai spus, la Timișoara nu există două echipe, ci una singura, iar mâine vom avea cu toții ocazia să urmărim o Timișoara Saracens dornică de victorie, așa cum ne-a obișnuit”, a declarat vicepreședintele Timișoara Saracens, Dușan Filipaș, într-un comunicat remis astăzi de clubul de pe Bega.

Timișoara Saracens a disputat două partide până acum în Grupa I valorică din Cupa României, în care a înregistrat o înfrângere (8-18 acasă, cu CSM Știința Baia Mare) și o victorie (29-8, în deplasare, la CSM Olimpia București).

Partida Timișoara Saracens – Dinamo București va avea loc mâine, de la ora 11, pe arena „Gheorghe Rășcanu” din Ronaț. Să mai spunem că bănățenii vor evolua și în weekend în Cupa României, într-un meci ce contează pentru etapa a 5-a, în deplasare, la Universitatea Cluj, meci ce e programat sâmbătă, de la ora 11.

About Gabriel Toth

Leave a Reply