Timba ține piept Craiovei mai bine de o jumătate de meci

1014099_676517885724794_649620580_n
BC Timba a înregistrat astăzi o înfrângere ce, conform calculelor hârtiei, intră în limita normalului. „Urșii” au fost răpuși, pe teren propriu, cu 65-90 de SCMU Craiova, dar după o primă jumătate de meci peste așteptări reușită de elevii lui Bogdan Murărescu.

Îmbărbătată de cea de-a treia victorie stagională, înregistrată miercuri, în fața „lanternei” Concordia Chiajna, Timba a început extrem de curajoasă meciul cu Craiova, favorită certă a confruntării, conform calculelor hârtiei. Timișorenii s-au aflat permanent la conducere, chiar dacă nu la diferențe concludente, ținând în șah gruparea doljeană mai bine de o jumătate de meci. A fost 25-24 pentru galben-negri după primul sfert, diferența de un punct păstrându-se și la pauza mare, în care s-a intrat cu 43-42 pentru gazde.

După un start la fel de echilibrat și în sfertul 3, Craiova a început să se folosească de experiența superioară a jucătorilor săi și să se desprindă, încetul cu încetul. După o jumătate de oră de joc, oaspeții aveau deja 10 puncte avans, 68-58, pentru ca, în ultimul sfert, profitând și de ineficiența ofensivă al timișorenilor, să dea proporții scorului. Tabela s-a oprit la 90-65, un rezultat totuși prea drastic, ținând seama de prima jumătate excelentă a meciului făcută de gazde. Să mai spunem că Timba a evoluat, în ultimele cinci minute, fără cel mai bun marcator de până atunci, Alin Andrieș acumulând cea de-a cincea greșeală personală.

Pivotul timișorenilor, John Florveus, a încheiat un nou meci cu double-double, trecându-și în cont 18 puncte și 12 recuperări. Evoluții consistente au mai avut Alin Andrieș, cu 17 puncte, Vedran Nakic, cu 15, și Florin Popa, cu 11. În afara lor, doar Vali Păcurariu a mai punctat pentru Timba, contribuind cu 4 puncte la zestrea echipei. De cealaltă parte, Bureau și Kovac au încheiat cu câte 18 puncte marcate, urmați de Babic, cu 15.

About Gabriel Toth

Leave a Reply