Timba s-a reunit în aşteptarea banilor şi a întăririlor

1385854_621070284602888_414380724_n

BC Timba a revenit astăzi din vacanţă, într-o componenţă neschimbată faţă de turul campionatului. Lotul ar putea fi însă întărit în următoarea perioadă şi, de asemenea, situaţia financiară aşteaptă a fi stabilizată tot în aceste prime săptămâni din 2014.

Antrenorul “urşilor”, Bogdan Murărescu, e încrezător că perioada grea pe care o traversează clubul se apropie de sfârşit şi poate începe reconstrucţia pentru sezonul viitor. “Ne-am reunit şi sperăm ca de aici înainte să se întâmple numai lucruri bune. Semnalele sunt pozitive în acest sens. Mi-aş dori să avem o stabilitate cât mai bună, pentru a putea construi pentru sezonul viitor. Lucrurile sunt pe drumul cel bun, probabil că zilele viitoare se vor concretiza anumite aspecte”, a spus Murărescu.

Tehnicianul formaţiei timişorene nu exclude ca echipa să fie întărită, în următoarea perioadă, cu doi jucători din spaţiul ex-iugoslav. “Noi trebuie să intrăm într-o formă fizică cât mai bună, avem o perioadă relativ scurtă până la primul joc, cu Steaua, pentru ca apoi să mergem la Constanţa, unde îmi doresc foarte mult să câştigăm. Sper să reuşim să ne mai şi întărim puţin, rămâne de văzut zilele viitoare ce se va întâmpla. Sunt câteva discuţii din ce am înţeles, pentru un fundaş şi unul de poziţia 4, ambii străini, din campionatul intern. Sunt variante ce ne-ar putea ajuta, chiar dacă unul dintre ei ar veni doar sub formă de împrumut. Sper ca de plecări să nu vorbim, sper ca jucătorii noştri să înţeleagă că ceea ce a fost până acum nu e ceva normal, dar au avut şi ei şansa de a juca. Iar dacă lucrurile se vor remedia, va fi şi mai bine”, a mai spus Murărescu.

În condiţiile în care nimeni nu va retrograda în acest sezon din Liga Naţională, Bogdan Murărescu îşi doreşte ca o parte a jucătorilor din actualul lot să crească. “Îmi doresc ca într-adevăr să reuşim să lansăm câţiva jucători. Vreau să văd o creştere mai mare la unii dintre ei. Chiar am încredere că, din ce avem acum, câţiva pot deveni jucători foarte buni, care să reprezinte într-adevăr ceva în campionatul nostru”, a mai spus Murărescu.

About Gabriel Toth