Timba încearcă să dubleze punctele de la Mediaș cu o victorie în fața Craiovei

timba ante craiovaBC Timba încearcă să lege două succese consecutive pentru prima oară în acest sezon. După victoria entuziasmantă de vineri, de la Mediaș, antrenorul Bogdan Murărescu speră ca elevii săi să rămână cu picioarele pe pământ și să abordeze cu seriozitate maximă disputa cu SCMU Craiova. O formație aflată într-o situație de asemenea dificilă în clasament, astfel că meciul de marți seară pare o pâine de mâncat pentru „urși”. Rămâne de văzut dacă va fi una albă.

BC Timba pare să fi prins curaj după victoria categorică de vineri, de la Mediaș. Un meci în care planurile galben-negrilor s-au materializat până la ultimul detaliu și care ar trebui să le redea încrederea elevilor lui Bogdan Murărescu. „Urșii” au pătimit suficient în acest sezon de toamnă, mai cu seamă în jocurile de pe teren propriu, în care au scăpat printre degete cel puțin patru victorii. Marți seară, vine SCMU Craiova, o grupare la rândul ei abordabilă pentru Timba, oltenii aflându-se cu doar o poziție în fața timișorenilor.

„Va fi un meci dificil ca și toate celelalte. Trebuie să îl câștigăm, asta e clar. Ne aflăm în fața unui meci la fel de important ca și precedentul. Dacă nu învingem Craiova, victoria de la Mediaș va însemna mult mai puțin. Deci nu avem altă variantă. Nu va fi ușor, pentru că și Craiova are o echipă bună, chiar dacă nu e în cea mai bună formă în momentul de față. Nu cred că ei sunt însă mai buni decât noi, dar au foarte mulți jucători buni, iar dacă nu vom fi concentrați, nu avem șanse. Venim totuși după o victorie ușoară la Mediaș, iar jucătorii o mai pot lua razna în astfel de momente. Dar eu cred că băieții au conștientizat că încă nu am realizat nimic”, a spus antrenorul Bogdan Murărescu.

Victoria de la Mediaș a fost ca o gură necesară de aer pentru timișoreni, însă Bogdan Murărescu ține să sublinieze că jucătorii săi nu au voie să își piardă cumpătul. „E clar că aveam mare nevoie de victoria de la Mediaș. Au simțit din nou, după mai multe etape, cum e să câștige, deci sunt și ei ceva mai încrezători. Sper să nu fie însă prea încrezători, pentru că ar fi o mare greșeală din partea noastră. Am și vorbit cu băieții în vestiar și sper să înțeleagă aceste lucruri”, a mai spus Murărescu.

Tehnicianul celor de la Timba l-a evidențiat pe Zoran Krstanovic, fără doar și poate piesa de rezistență din angrenajul grupării oltene. „E clar că Zoran Krstanovic e jucătorul lor cel mai important, cre marchează mult meci de meci. Noi vom pregăti meciul într-un anumit fel. Dacă vom reuși să punem în practică tot ceea ce pregătim, sunt convins că avem șanse foarte mari de a câștiga”, a încheiat Murărescu.

Partida BC Timba – SCMU Craiova se va disputa marți, cu începere de la ora 20, în sala „Constantin Jude”. Unica absență din tabăra „urșilor” va fi cea a nou-venitului Ivan Miskovic, cel ce își întârzie debutul în galben-negru din cauza entorsei suferite la primul antrenament cu echipa.

About Gabriel Toth

Leave a Reply