Timba câștigă și cu Oradea și se gândește la turneul semifinal

BC Timba s-a impuBC Timba Timisoaras și în cel de-al doilea joc disputat în turneul de la Oradea, cu 73-59, chiar în fața gazdelor de la CSM 2 LPS. Timișorenii încheie astfel sezonul regulat din postură de lideri detașați și se gândesc deja la turneul semifinal, ce se va desfășura în intervalul 18-20 mai.

„Urșii” au avut emoții doar în prima jumătate a meciului, în fața echipei ce le-a administrat, la începutul lunii martie, singura înfrângere din acest sezon. Gazdele au început mult mai bine meciul și au condus, cu 18-13, la finele primului sfert. Timișorenii și-au revenit în actul secund, însă au terminat totuși în dezavantaj prima jumătate a meciului, scor 30-31.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru galben-negri, care au revenit extrem de montați de la cabine și au tranșat practic soarta meciului în sfertul 3, la capătul căruia și-au asigurat o diferență de 11 puncte (53-42). Ultimele 10 minute au fost tot la discreția bănățenilor, care și-au mărit ecartul, reușind, în cele din urmă, o victorie facilă.

Timba încheie astfel Seria 4 a Diviziei B din postură de lider, cu doar o singură înfrângere înregistrată în acest sezon. Peste mai puțin de o lună va avea loc turneul semifinal, primul hop important pe care trebuie să-l treacă timișorenii în drumul spre promovare.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply