Timba a plătit tribut începutului de meci


BC Timba s-a ridicat la nivelul celor de la CSM București doar o jumătate de meci. „Urșii” au părut a fi carne de tun până la pauza mare, tunci când trupa lui Hristu Șapera conducea la 23 de puncte, însă și-a revenit pe final, reușind să micșoreze semnificativ diferența de pe tabelă.

BC Timba n-a reușit să producă surpriza în „Arena de Baschet”, părăsind capitala învinsă de CSM București. Totuși, dacă elevii lui Bogdan Murărescu n-ar fi intrat atât de timorați pe parchet, probabil că soarta întâlnirii ar fi fost cu totul alta.
După o „triță” a lui Glynn chiar în debutul partidei, CSM-ul a preluat controlul și a reușit să-și adjudece primul sfert relativ lejer, 24-13. Până la pauza mare, ambele echipe au marcat destul de mult, dar chiar și așa bucureștenii și-au mai mărit ecartul cu alte 12 puncte, cele două grupări intrând la cabine cu 56-33.

Jumătatea a doua a meciului a fost însă cu totul altceva. „Urșii” au echilibrat disputa și au reușit să câștige la două puncte diferență sfertul 3. Ultimele 10 minute le-au aparținut în totalitate timișorenilor, care au redus diferența la numai șapte puncte pe final, scor 91-84 în favoarea gazdelor. Unul dintre atuurile bănățenilor a fost, fără doar și poate, Zoran Milovic, cu un procentaj foarte bun la aruncările de 3 puncte (80%, 4 din 5). De asemenea, americanii Glynn și Chief au avut o evoluție consistentă, reușind recuperări importante atât în faza ofensivă, cât și în cea defensivă.

Pentru Timba au punctat Jordan Glynn – 14, Alexander Johnson – 14, Zoran Milovic – 14, Bosko Stojakovic – 12, Chief Kickingstallionsims – 12, Rickey Huckaby – 9, Florin Popa – 4, Daniel Pătru – 2, Alexandru Mihuți – 2 și Bogdan Cormoș – 1. De partea cealaltă, cei mai buni oameni ai bucureștenilor au fost Jevohn Shepherd (30 puncte) și Goran Martinic (31 de puncte).

About Gabriel Toth

Leave a Reply