Știri din C4: Continuă seria amicalelor pentru formațiile din Liga a III-a

Vulturii-lugoj-bazosu-13Ieri, pe „Știința”, a fost programat un amical ce a prefațat viitorul sezon din C4. Mama Mia Becicherecu Mic și-a învins viitoarea colegă de serie, ASU Politehnica, scor 2-1. Acesta nu a fost însă singurul duel dintre componentele seriei vestice, alte două astfel de partide disputându-se la Deva și Ighiu.

Performanța Ighiu – FC Hunedoara 2-0

FC Hunedoara, una dintre principalele candidate la promovare în viitoarea stagiune, a cedat în amicalul susținut ieri, în deplasare, cu nou-promovata Performanța Ighiu. Antrenorul trupei de sub furnale nu a apelat însă la cei mai experimentați jucători, testând în continuare și o serie de tineri din zonă. Echipa din județul Alba s-a impus cu 2-0, prin „dubla” semnată de Romică David, în minutele 17 și 54.

Performanța Ighiu (antrenor Adorian Himcinschi): Baba – Buda, H. Marian, Ov. Turuș, Al. Giurgiu – F. Morar, Negură, Cristea, Moga – R. David, R. Morar. Au mai intrat Oniche, Nemeș, Potopea, G. Toma, Mărginean, Fetița, Ujvari, Bălaș, S. Turuș, Sebastian.

FC Hunedoara (antrenor Victor Roșca): Ciubotariu – Creciunesc, Opârlescu, Ciucurescu, Trășcan, Gheară, SImionov, Bloj, Marina, Văcaru, Ursache. Au mai intrat Ilie, Maghici, Băban, Mureșan, Scrobete, Ionicescu, Botnariu.

Cetate Deva – Măgura Cisnădie 2-4

Un duel între două dintre nou-promovatele din viitoarea serie a IV-a. Ambele formații dispun de jucători cu experiența primelor două divizii, câștig de cauză având în meciul de ieri sibienii. La pauză, scorul a fost egal, 1-1. Golurile Devei au fost semnate de golgheterul Pribac și de Budriș.

Vulturii Lugoj – Arsenal Flacăra Făget 3-1

Vulturii Lugoj ar fi trebuit să dispute ieri un amical cu Metalurgistul Cugir, însă cum colega de serie nu a mai ajuns pe malul Timișului, gazdele s-au reorientat rapid, către o formație din zonă, Arsenal Flacăra Făget. A fost 3-1 pentru lugojeni, prin golurile semnate de Velcotă, Vânătu și Rotean.

Cosmin Petruescu a trimis în teren formula Iordache – Rotea, Loga, Miculescu, Marta, Precupanu, Vânătu, Mânecan, Ardelean, Dobra, Velcotă. Au mai intrat Buliga, Poiană, Dobricean, Stoichescu, Socaci, Cut, Oraș, Olariu, Țudic și Pîntea.

După Răzvan Dobriceanu, lugojenii au mai reușit un transfer sonor. E vorba de Cristian Poiană, jucător venit de la Național Sebiș, cu experiența ligii secunde, la FC Drobeta, U Cluj, FC Maramureș, Chindia Târgoviște, FCM Târgu Mureș și FC Caransebeș.

CSM Râmnicu Vâlcea – Metalurgistul Cugir 4-1

Trupa din Cugir a preferat un test cu o formație de ligă secundă, în locul deplasării de la Lugoj. Trupa preluată recent de Marius Opric a pierdut cu 4-1 în Zăvoi, cu CSM Râmnicu Vâlcea. La pauză, scorul a fost 1-0 pentru formația olteană, cugirenii egalând imediat după pauză, prin juniorul Ghergar.

Iată formula folosită de Metalurgistul în partida de ieri: Dragotă – Bold, Negru, Şt. Radu, Şuteu – L. Moldovan, Piko, M. Neagu, Necşulescu – I. Radu, Cîrstean. Au mai jucat Itu, Ghergar, Tăban, Iovănescu, Sandosche, Stoian, Lăncrănjan.

S-a mai jucat Millenium Giarmata – AS Murani 4-1

Foto: redesteptarea.ro

About Gabriel Toth

Leave a Reply