Start în play-off pentru voleibaliștii de la Universitatea


După trei săptămâni de pauză, Universitatea revine la fileu cu primul joc din cadrul play-off-ului Diviziei A2. După ce a încheiat pe locul 2 sezonul regulat, trupa pregătită de Sorin Grădinaru va înfrunta, în prima fază, ocupanta poziției a 7-a, CSM Câmpia Turzii.

Universitatea Timișoara începe asaltul către turneul de promovare în Divizia A1. Primul pas urmează sâmbătă, când în faza I a play-off-ului diviziei secunde, gruparea studențească va da piept cu CSM Câmpia Turzii, formație ce a încheiat pe locul 7 sezonul regulat din A2 Vest. Pentru calificarea în etapa următoare, cele două echipe se vor înfrunta pe sistemul cel mai bun din trei meciuri. În cazul în care după returul de săptămâna viitoare, de la Câmpia Turzii, va mai fi nevoie de o a treia partidă, aceasta se va disputa tot la Timișoara.

Universitatea e favorită certă în fața grupării ardelene, pe care a învins-o în două rânduri în acest sezon, de fiecare dată fără să cedeze vreun set. În tur, la Câmpia Turzii, bănățenii și-au câștigat seturile la 10, 16 și 15, pentru ca în retur să întâmpine ceva emoții în primul act (26-24, 25-10, 25-15).

Dacă va trece de gruparea din Câmpia Turzii, Universitatea va da piept cu câștigătoarea dintre Chimszed Cluj și Vartex Râmnicu Vâlcea, având și în cazul respectivei dispute un meci în plus pe teren propriu.

Partida dintre Universitatea Timișoara și CSM Câmpia Turzii, din prima etapă a play-off-ului Diviziei A2, se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 12, în sala de sport a UVT.

About Gabriel Toth

Leave a Reply