Sorin Brîndescu: „Suntem obligați să câștigăm! Doar o victorie ne-ar reda încrederea”

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

ASU Politehnica a plecat astăzi spre județul Gorj, acolo unde mâine o așteaptă o partidă extrem de dificilă, în fața unei formații imprevizibile. Alb-violeții vor întâlni, la Rovinari, echipa secundă a prim-divizionarei Pandurii Târgu Jiu, antrenorul Sorin Brîndescu spunând că o victorie ar reda încrederea echipei, după două săptămâni zbuciumate în interiorul clubului.

ASU Politehnica reia lupta din campionat, după o săptămână de pauză, în care a încercat să se redreseze după eșecul neașteptat de la Ișalnița, cu penultima clasată, CSO Filiași. Pentru alb-violeți urmează mâine, la Rovinari, o întâlnire dificilă, cu Pandurii II Târgu Jiu, prefațată de antrenorul Sorin Brîndescu

„Am analizat echipa din Târgu Jiu pe toate părțile și, într-adevăr, se anunță un meci imprevizibil. Nu știm pe ce lot de jucători se vor baza, deși în majoritatea meciurilor au jucat cu o echipă de tineri din cadrul clubului, născuți în 1995-1996. Depinde și de ei ce-și doresc de la acest joc. Noi suntem pregătiți de orice situație. Le-am spus și băieților, putem juca împotriva acestei echipe foarte bine instruite, care au creat multe probleme echipelor cu pretenții. Suntem pregătiți și în cazul în care vor veni jucători de la prima echipă. Totul e ca noi să avem o atitudine corectă, bună și să jucăm cât mai bine. Ne dorim să câștigăm toate cele trei puncte, pentru că, așa cum s-a văzut, se produc surprize, nimeni nu e desprinsă în câștigătoare, iar echipa care va fi concentrată și va pierde cele mai puține puncte, se va impune la final. Dar pentru noi, care am pierdut cu Filiași și cu starea de neliniște care s-a născut în interiorul clubului, suntem obligați să câștigăm. Doar o victorie ne-ar reda încrederea și speranța pentru meciurile următoare”, ne-a declarat Sorin Brîndescu.

Tehnicianul alb-violeților spune că o suprafață de joc bună, așa cum e cea de la Rovinari, poate fi în avantajul echipei sale, deși pe o posesie prelungită se bazează și gruparea gorjeană.

„Am înțeles că e un teren foarte bun la Rovinari, ceea ce cred că ne avantajează. În același timp, și echipa din Târgu Jiu are un joc de posesie foarte bun, pasează și aleargă mult, dar e clar că pe noi ne avantajează terenurile bune”, ne-a mai spus Brîndescu.

Antrenorul lui ASU Politehnica a vorbit și despre atmosfera din vestiar și de la antrenamente, după măsurile luate săptămâna trecută de conducerea clubului. Vă reamintim, alb-violeții s-au despărțit de trei jucători după eșecul de la Ișalnița: Paul Burtic, Dinu Rebenciuc și Flavius Tulcan. „Cred că atmosfera e bună și corectă. Băieții au venit la toate antrenamentele concentrați, pregătiți pentru a da totul din ei, deciși să pregătească meciul cât mai bine. Eu cred că suntem pe drumul cel bun”, ne-a mai spus Brîndescu.

Pentru jocul de mâine, Sorin Brîndescu nu se va putea baza pe Marius Marin, suspendat, și Alexandru Contescu, accidentat. De altfel, e foarte probabil ca tânărul fundaș dreapta să rateze tot restul sezonului, după ce s-a accidentat la jocul cu CSO Filiași, iar verdictul medicilor a fost dur: ruptură de ligamente.

Partida Pandurii II Târgu Jiu – ASU Politehnica se va disputa mâine, de la ora 17, la Rovinari, în cadrul etapei a XXII-a din C4.

About Gabriel Toth

Leave a Reply