Sorin-BrindescuASU Politehnica i-a găsit un înlocuitor lui Paul Codrea în „familie”. E vorba despre Sorin Brîndescu, cel ce va ocupa postul de manager general al clubului alb-violet. El va fi ajutat de Antonio Foale, din postul de antrenor, și de preparatorul fizic Remus Datcu.

ASU Politehnica l-a numit pe Sorin Brîndescu în funcția de manager general, el urmând a prelua astfel ștafeta de la Paul Codrea pe banca tehnică a campioanei de toamnă din Liga a IV-a Timiș. Până în această săptămână director sportiv al alb-violeților, Sorin Brîndescu va fi asistat de antrenorul Antonio Foale și de preparatorul fizic Remus Datcu.

„Am primit numirea în această nouă funcție cu multă responsabilitate. Știu că nu e ușor, indiferent cine ar fi venit pe bancă, ar fi avut o misiune grea. Dar îmi asum această răspundere. Sper să fie soluția cea mai bună, dar timpul va decide acest lucru. E drept, revin după doi ani în antrenorat, dar nu simt că mi-a lipsit această meserie. Oricum, eram implicat la club, eram permanent prezent lângă echipă, la antrenamente și la meciuri”, ne-a declarat Brîndescu, după numirea sa în noua funcție.

Sorin Brîndescu revine așadar în antrenorat după o pauză de doi ani. În sezonul 2012/2013, a pregătit formația Flacăra Făget (mutată la Timișoara), echipă pe care a dus-o, în mod surprinzător, în postura de campioană de toamnă. Înaintea încheierii turului, se despărțise de formația patronată de Marian Trăiculescu, în pauza de iarnă a respectivului sezon făcând trecerea în structura de conducere a lui ASU Politehnica. Născut la 2 mai 1974, Brîndescu s-a specializat în sectorul juvenil, fiind de-a lungul anilor antrenor la grupele de copii de la LPS Banatul și Poli Timișoara, iar mai apoi antrenor federal, secund la naționala U18 a României.

Sorin Brîndescu a conturat, în linii mari, și programul pentru această iarnă. După acest ultim weekend plin, în care sunt fixate amicalul cu FC Argeș 1953 și fazele finale ale Cupei de Iarnă, echipa se va pregăti până în jurul datei de 15 decembrie, când se va lua vacanța de iarnă. Reunirea lotului va avea loc, cel mai probabil, la 12 ianuarie.

Leave a Reply