Sorin Brîndescu: „Ne dă moral această victorie, dar jocul încă suferă”

10446705_824884534262677_1317574148798310455_nASU Politehnica a obţinut o victorie concludentă la debutul în Liga a III-a, 3-0 cu Minerul Motru. Tehnicianul alb-violeţilor, Sorin Brîndescu, nu a fost însă pe deplin mulţumit de jocul prestat de elevii săi, noua echipă fiind încă incomplet închegată.

„Fiind primul meci, lucrurile nu merg încă foarte bine. Ne bucură şi ne dă moral victoria de astăzi, dar jocul încă suferă. Avem momente în care jucăm bine, altele în care jucăm mai puţin bine. Sperăm să îmbunătăţim aceste aspecte dar, repet, e bine că am început cu dreptul acest campionat. Suntem încă timoraţi pentru nivelul Ligii a III-a”, a declarat Sorin Brîndescu.

Victoria de astăzi e cu atât mai preţioasă în opinia tehnicianului timişorean cu cât înaintea meciului a reuşit să strângă foarte puţine informaţii despre gruparea gorjeană.

„Nu m-am aşteptat la un asemenea scor. Cum spuneam şi înainte de meci, nu aveam foarte multe informaţii despre cei de la Motru. Dar i-am respectat, am fost atenţi, mă bucur că nu am luat gol şi că ne-am apărat destul de bine. Mă bucură şi faptul că am dat trei goluri, însă jocul pe atac are încă de suferit şi trebuie să îl perfecţionăm”, a mai spus Brîndescu.

Întrebat de numărul mare de spectatori venit în ciuda faptului că, la aceeaşi oră, pe „Dan Păltinişanu” se disputa un meci de Liga I, antrenorul Sorin Brîndescu s-a rezumat la a le mulţumi celor ce au ales să ia drumul arenei „Ştiinţa” în această după-amiază.

„Nu vreau să dau tonul unor astfel de polemici. Însă ne bucură că au venit atât de mulţi spectatori să ne vadă, să ne susţină. Îmi doresc ca pe viitor să jucăm mai bine, mai frumos, să atragem cât mai mulţi spectatori”, a spus Sorin Brîndescu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply