Sorin Brîndescu: „Ne-au încins bine de tot, dar asta am și vrut”

11745533_869118576505939_3702302100097247672_nASU Politehnica a pierdut penultimul test al verii, 1-2 în deplasare, în fața divizionarei secunde Metalul Reșița. Alb-violeții au întâlnit un adversar extrem de bătăios și experimentat, chiar dacă gruparea din Valea Domanului se confruntă cu probleme grave la nivel administrativ.

„Un meci de pregătire, pe final de pauză competițională. Așteptăm cu nerăbdare să înceapă campionatul. Am întâlnit un adversar bun, de Liga a II-a, superior nouă atât ca organizare, cât și ca joc. Ne-au încins bine de tot, dar asta am și vrut, să vedem unde mai avem de muncit și ce mai trebuie să perfecționăm până la începutul campionatului”, a spus antrenorul lui ASU Politehnica, Sorin Brîndescu.

Tehnicianul nou-promovatei în Liga a III-a spune că e puțin probabil să mai apară modificări față de lotul utilizat în această dimineață, la Reșița. Un lot în care nu mai figurează atacantul Alexandru Niță, care nu a convins, dar în care a revenit Flavius Tulcan, cel ce e aproape de a bate palma cu alb-violeții pe un nou sezon. Nu e închisă complet nici pista Bogdan Străuț, cel ce se antrenează în continuare cot la cot cu Gălan & co., dar care așteaptă finalizarea discuțiilor pentru un transfer în străinătate.

„Nu cred că mai apar schimbări, pentru că ne-am pregătit toată vara în această formulă și nu avem de ce să o mai modificăm. Dacă apar jucători foarte valoroși, care să intre direct titulari, nu mă voi opune, dar în mare parte, acesta este lotul cu care vom începe campionatul”, a mai spus Brîndescu.

ASU Politehnica încheie seria amicalelor duminică, atunci când alb-violeții își vor măsura forțele cu o altă divizionară secundă, FC Bihor. Meciul cu orădenii începe la ora 20, pe „Știința”, dar evenimentul de prezentare al lotului pentru viitorul sezon va demara o oră mai devreme.

About Gabriel Toth

Leave a Reply