Sorin Brîndescu, înaintea duelului din deplasare cu CSO Filiași: „Terenul va fi principalul nostru adversar”

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

ASU Politehnica se pregătește de a treia deplasare a returului. Alb-violeții revin în zona Olteniei, pentru un joc lângă Craiova, la Ișalnița, cu penultima clasată, CSO Filiași. Deși calculele hârtiei prevestesc un meci la discreția liderului din C4, antrenorul Sorin Brîndescu e convins că dacă elevii săi nu vor fi concentrați la maximu, pot întâmpina probleme mâine, pe terenul „Chimia”.

Sorin Brîndescu își avertizează elevii săi fie atenți în disputa cu Filiașiul, care în ciuda situației din clasament, a cedat la mare luptă punctele puse în joc în acest retur.

„E un meci aparent ușor, însă e clar că nu va fi așa, pentru că niciun meci nu e câștigat dinainte. Asta s-a văzut și până acum. Va trebui să muncim pentru a ne asigura cele trei puncte. Echipa din Filiași stă destul de rău în clasament, au pierdut ultimele trei meciuri, dar de fiecare dată la limită. Asta înseamnă că n-au fost diferențe foarte mari de valoare în teren, iar echilibrul s-a rupt prin inspirația unui jucător advers sau după o fază fixă. În plus, din informațiile pe care le avem, terenul de la Ișalnița nu se prezintă în cele mai bune condiții. Probabil, terenul va fi cel mai mare adversar al nostru, iar dacă nu vom fi concentrați 100%, s-ar putea să avem probleme”, ne-a declarat Brîndescu.

În partida tur, de pe „Știința”, alb-violeții au întâmpinat unele probleme în fața doljenilor, după ce la pauză fusese 1-1. „Într-adevăr, în tur a fost 1-1 la pauză, însă nemeritat. Dar așa e la fotbal, a fost atunci o neglijență, le-am oferit un penalti gratuit. E o realitate în lumea fotbalului, nu contează echipa care atacă mai mult și are mai multe ocazii. Echipa care înscrie își adjudecă punctele”, ne-a mai spus Brîndescu.

Tehnicianul polist reiterează faptul că poziția din clasament pe care o ocupă echipa în acest moment o obligă la o prestație bună meci de meci.

„Atmosfera e bună, sper ca băieții să nu fie prea relaxați, trebuie să conștientizeze că jucăm sub presiune și trebuie să ne prezentăm bine la fiecare joc. Nu ne putem permite să ne relaxăm la vreun meci, iar aceasta e temerea mea pentru partida de mâine, cu Filiași. Dar sper să nu fie așa”, ne-a mai precizat Brîndescu.

Pentru jocul de mâine, ASU Politehnica nu va putea miza pe Mădălin Stancu (cel ce a lipsit și la jocul cu CSM Lugoj) și nici pe portarul Paul Burtic, accidentat la șold. Alb-violeții pornesc în această după-amiază spre Craiova, unde vor înnopta, pentru ca mâine dimineață să efectueze și un antrenament în Bănie.

Partida CSO Filiași – ASU Politehnica se va disputa mâine, de la ora 17, pe stadionul „Chimia” din Ișalnița.

About Gabriel Toth

Leave a Reply