Sorin Brîndescu, înaintea derby-ului cu Ighiu: „Cine va învinge, va lua o opțiune serioasă pentru promovare”

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

ASU Politehnica joacă mâine după-amiază pentru primul loc în C4. Alb-violeții primesc, pe „Știința”, replica noului lider, Performanța Ighiu, formație ce are în acest moment un punct avans, dar și un meci în plus disputat.

Tehnicianul formației timișorene, Sorin Brîndescu, e de părere că meciul de mâine, deși va conta mult în configurația finală a clasamentului, nu va decide campioana.

„Va fi un meci important pentru configurația finală a clasamentului, cu atât mai mult cu cât etapele trec și se apropie finalul. Am văzut că toate echipele au pierdut punctele. Poate Ighiu a pierdut cele mai puține. E o echipă bună, cu jucători valoroși, deci va fi un derby. Nu cred că rezultatul de mâine va da și campioana, dar cred că echipa care va învinge, va lua o opțiune serioasă pentru promovare”, ne-a declarat Sorin Brîndescu.

Unul dintre punctele forte ale formației din Ighiu e compartimentul ofensiv, acolo unde evoluează golgheterul seriei, Romică David (20 de goluri), dar și achiziția din iarnă, Szabolcs Szekely, jucător cu experiența Ligii I.

„Sunt jucători peste nivelul Ligii a III-a. De aceea se și află acolo sus, pentru că dispun de jucători de valoare, care au făcut diferența în unele meciuri. Sperăm să reușim să îi anihilăm, pentru a avea pretenția la victorie în acest joc”, ne-a mai spus Brîndescu.

Tehnicianul polist spune că elevii săi au trecut peste eșecul de săptămâna trecută, de la Sebiș, și sunt concentrați pe finalul de sezon, în care mai sunt puse în joc 18 puncte. „Am trecut peste acel moment, le-am și spus băieților că nu mai contează ce a fost, nici victoriile, nici înfrângerile înregistrate până acum. Contează doar ceea ce vom face de acum înainte. Ne-am antrenat normal, ne-am antrenat bine, am pregătit jocul, chiar am terminat acum ultima ședință de pregătire. Sperăm ca mâine să fim apți 100% și să putem aplica în teren ceea ce am pregătit, să fim eficienți”, ne-a declarat Brîndescu.

O absență importantă din tabăra alb-violetă pentru jocul de mâine e cea a jucătorului de bandă dreaptă Alexandru Birău, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. În plus, absentează în continuare fundașul dreapta Alexandru Contescu, cel ce va rata întregul sezon, după accidentarea de la Ișalnița, din jocul cu CSO Filiași.

Partida ASU Politehnica – Performanța Ighiu, din etapa a XXV-a din C4, va avea loc mâine, de la ora 17, pe stadionul „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply