Sorin Brîndescu: „Cu acest joc, nu putem emite pretenții”

DSC_0176 (Medium)ASU Politehnica a suferit astăzi, pe terenul penultimei clasate CSO Filiași, o înfrângere neașteptată, pe care antrenorul Sorin Brîndescu a numit-o chiar rușinoasă, având în vedere jocul slab prestat de echipa sa pe toată durata celor 90 de minute. Tehnicianul polist s-a arătat nemulțumit de atitudinea arătată de elevii săi, nu doar la jocul de la Ișalnița, ci în cadrul antrenamentelor din această săptămână.

„O înfrângere chiar rușinoasă. Nu am încă explicații pentru modul în care ne-am prezentat în acest hal. Cu un astfel de joc, nu putem emite pretenția nici măcar să fim candidați la promovare, dar mai să și obținem promovarea. Probabil pălăria pe care am purtat-o până acum a fost prea mare pentru noi și ne-am arătat limitele. Nu am ce să spun atceva decât că îmi cer scuze suporterilor care au bătut atâta drum, ceea ce am făcut noi astăzi nu are nicio legătură cu jocul de fotbal”, ne-a declarat la final Sorin Brîndescu.

Timișorenii au început bine meciul de la Ișalnița, și-au creat câteva ocazii mari, dar apoi au scăzut ritmul. În plus, au apărut și erorile grave din defensivă, una dintre ele ducând și la golul marcat de Moraru, în minutul 23.

„Am și primit un gol pe o gafă imensă, după care ne-am arătat limitele. Ne-am panicat după primirea golului. Le-am și spus: am luat gol, și ce dacă? Și cu Giarmata am luat gol și apoi am marcat de șase ori. Am avut și alte meciuri pe care le-am întors, dar în care am arătat atitudine. La cum ne-am prezentat astăzi, nici nu meritam mai mult”, a mai spus Brîndescu.

Per total, tehnicianul polist s-a arătat nemulțumit de atitudinea elevilor săi și spune că în explicația acestui rezultat, starea terenului de la Ișalnița nu-și are locul.

„Nu m-a dat peste cap accidentarea lui Contescu, pentru că oricum, prin minutul 30, aș fi vrut să fac vreo cinci schimbări. Pur și simplu nu am ce să remarc, un joc slab, atât colectiv, cât și individual, mult sub ceea ce ne dorim. Nu are rost să invocăm starea terenului, să căutăm vina în altă parte. Vinovați suntem noi. De fapt, așa ne-am antrenat în toată această săptămână, așa ne-am și prezentat la joc. I-am simțit pe băieți foarte relaxați, probabil au crezut că e suficient să ne prezentăm la teren pentru a câștiga. I-am avertizat că lucrurile nu vor sta deloc așa, dar din păcate nu am reușit să pătrund în mintea lor și să îi motivez pentru acest meci”, a mai spus Brîndescu.

ASU Politehnica va sta etapa viitoare și poate pierde teren în fața principalelor urmăritoare, Metalurgistul Cugir și chiar Performanța Ighiu, a treia clasată.

About Gabriel Toth

Leave a Reply