Sorin Brîndescu: „Cei care au evoluat în prima repriză și-au respectat sarcinile”

DSC_0185ASU Politehnica a fost învinsă ieri și în cel de-al cincilea amical din această vară, disputat la Gyula, cu divizionara secundă maghiară Szeged 2011. Timișorenii au pierdut cu 0-3, rezultat stabilit în repriza secundă, după ce la pauză tabela rămăsese nemodificată. Antrenorul Sorin Brîndescu se declară mulțumit de modul în care au abordat meciul titularii de ieri, dar admite că după pauză, odată cu schimbarea liniilor, jocul echipei a avut de suferit.

„Încă nu mă neliniștește faptul că nu înscriem din acțiune. Deocamdată nu am apucat să lucrăm la antrenamente faza ofensivă. Sperăm să îmbunătățim și acest aspect până începe campionatul. Despre joc, cu toate că am pierdut cu 3-0, sunt mulțumit de prima repriză. În partea a doua am schimbat toți jucătorii și jocul nostru s-a dereglat. A fost un meci echilibrat până la un moment dat, însă după pauză nu ne-am concentrat cum trebuie, ne-au prins pe spații largi pe contraatac și am luat cele trei goluri”, ne-a declarat Sorin Brîndescu, după jocul de ieri, de la Gyula.

Duminică, după eșecul cu 4-0 de pe terenul divizionarei a patra Crișul Chișineu Criș, tehnicianul polist s-a arătat extrem de supărat pe atitudinea afișată de jucătorii săi. De această dată, Sorin Brîndescu a remarcat o îmbunătățire în acest sens, mai ales la jucătorii care au evoluat în prima jumătate.

„O atitudine mult schimbată în bine. Cei care au jucat în prima repriză chiar s-au concentrat, și-au respectat sarcinile și pot spune că jocul colectiv se îmbunătățește. În partea a doua, cum spuneam, jocul a scârțâit. Încetul cu încetul, vom creiona un prim 11 și nu vom mai recurge la atâtea schimbări”, ne-a mai spus Brîndescu.

În meciul de ieri, ASU Politehnica a utilizat patru jucători noi față de lotul care a efectuat cantonamentul de la Bekescsaba. E vorba despre portarul Daniel Radu (provenit de la „Marcel Băban” Jimbolia), fundașul dreapta Radu Motreanu și mijlocașii Andrei Vaștag și Alin Roman, cu toții intrați în repriza a doua.

„Motreanu e jucătorul nostru, s-a rezolvat împrumutul său de la ACS Poli. E un jucător tânăr, care a vrut și în iarnă să vină la noi, iar eu mi l-am dorit. Un jucător de perspectivă, dar care va trebui să muncească din greu să prindă primul 11. Ceilalți jucători (n.r. – Daniel Radu, Andrei Vaștag și Alin Roman) sunt în probe. Rămâne de văzut dacă ne pot ajuta pentru campionatul ce urmează. Momentan, nu pot spune dacă Vaștag și Roman pot fi soluții pentru noul sezon, pentru că ei sunt și în urmă cu pregătirea. Dar vom lua o decizie în zilele următoare”, ne-a mai spus Brîndescu.

ASU Politehnica nu are programat un amical la final de săptămână, după ce discuțiile cu ASA Târgu Mureș, pentru un test pe terenul prim-divizionarei, nu s-au concretizat. „Am căutat mai mulți adversari, nu am găsit, deoarece echipele din Liga a III-a nu au început încă pregătirea. În aceste condiții, cel mai probabil vom organiza un joc-școală, între noi”, a precizat Sorin Brîndescu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply