„Shone” Markovic a semnat cu CSU Sibiu

Timișoara l-a pierdut oficial pe unul dintre cei mai reprezentativi jucători din ultimii ani. Nenad Markovic a semnat un contract cu CSU Sibiu, grupare unde din această vară antrenează Dragan Petricevic.

Nenad Markovic părăsște Timișoara după șase ani. „Shone” fost căpitanul echipei care în 2010 câștiga Cupa României, singurul trofeu din istoria baschetului timișorean la nivel de seniori. Dăruirea sa, precum și stăpânirea de sine din momentele decisive, i-au cucerit pe fani, care au început, după ani de zile, să umple tribuna sălii „Constantin Jude” la meciurile de baschet.

Om de bază al echipei vreme de cinci ani, Nenad Markovic a fost utilizat ca variantă de rezervă în sezonul trecut. Deși s-a apelat extrem de puțin la el, a intrat de fiecare dată bine în joc atunci când a fost solicitat, mărturie fiind evoluția sa din finala campionatului, cu Asesoft Ploiești.

O parte din Elba, reunită la Sibiu

Nenad Markovic se va revedea la Sibiu cu o parte dintre cei alături de care a readus baschetul în atenția timișorenilor. Pe lângă Dragan Petricevici, revenit la cârma unei formații românești după un sezon de excepție în Tunisia, „Shone” va mai juca alături de foștii săi colegi Uros Velickovic și Barîș Aktaș, ultimul fiind în lotul grupării timișorene în sezonul 2010/2011.

About Gabriel Toth

Leave a Reply