Set și meci după 35 de minute pentru ACS Poli II


ACS Poli II a rezolvat în mai puțin de o repriză meciul cu CS Ghiroda II. Formația pregătită de Octavian Benga s-a impus cu 6-0 pe sinteticul din complexul „Dan Păltinișanu”, scor stabilit încă din minutul 35.

ACS Poli II nu pare să întâmpine vreo problemă în Campionatul Municipal. „Satelitul” divizionarei secunde a disputat astăzi cea de-a treia întâlnire în eșalonul al VI-lea, reușind să se impună confortabil în fața echipei secunde a celor de la Ghiroda.

Întăriți cu patru jucători din lotul pregtit de Valentin Velcea – Amarinei, Iovan, Bocșan și Miculescu – alb-negrii au avut de așteptat doar cinci minute până la deschiderea scorului, semnată de Moja. ACS Poli II avea să urce scorul la 4-0 în decurs de numai 3 minute. Din nou Moja și Bărbuț, în două rânduri, au scuturat plasa în minutele 16, 17 și 18. Vârful Denis Radosav și-a trecut la rândul său în cont o „dublă”, în minutele 33 și 35, stabilind scorul final al întâlnirii la 6-0.

Antrenorul alb-negrilor, Octavian Benga, a abordat meciul de astăzi în următoarea formulă: Amarinei – Iovan, Bocșan, Miheț, Popescu – Moja, Scheau, Miculescu, Lihoni – Bărbuț, Radosav. Au mai intrat Opriș, Stoichescu, Duțu, Mureșan și Ciobanu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply