Adelina Ungureanu va participa la Jocurile Balcanice din Kosovo alături de reprezentativa U18 a României (Foto: © Emanuel Titus Iliesi)

UVT Agroland Timișoara a primit faxuri de convocare pentru șase dintre tinerele sale jucătoare. Nou-promovata în Divizia A1 de volei feminin le trimite la loturile naționale pe surorile Karina și Florina Murariu, Adelina Ungureanu, Bianca Pașca, Larisa Vasilică și Petruța Orlandea.

Surorile Karina și Florina Murariu au fost convocate la naționala U16, care va participa în această vară la două turnee importante. Selecționata pregătită de Marius Macarie va participa mai întâi la Jocurile Balcanice (Bulgaria, 7-11 iulie), iar apoi la turneul final al Campionatului European (Bulgaria, 20-29). Reunirea acestei selecționate este programată duminică, 25 iunie, la Izvorani.

Reprezentativa de cadete (U18) a României a început deja pregătirea centralizată, la Târgu Mureș, iar sub comanda lui Istvan Bokor se regăsesc tot două sportive de la UVT Agroland, Adelina Ungureanu și Bianca Pașca. Selecționata tricoloră se pregătește pentru Jocurile Balcanice care vor avea loc în Kosovo, la Pristina, în perioada 6-12 iulie.

Tot două sportive reprezintă UVT Agroland și în selecționata de junioare 1 (U19), care se pregătește deja la Craiova, sub comanda fostului antrenor al echipei Poli Tender, Felix Văraru. Larisa Vasilică și Petruța Orlandea se pregătesc pentru Jocurile Balcanice de la Sarajevo (Bosnia și Herțegovina), programate în perioada 26 iunie – 2 iulie. Pentru această selecționată a mai sosit un fax de convocare și pentru Sorina Miclăuș, însă voleibalista originară din Brașov e în perioada de recuperare, după o accidentare suferită la turneul final de junioare, desfășurat luna trecută, la Buziaș.

Leave a Reply