Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara încheie sezonul competițional în această săptămână. Alb-violeții au programate două deplasări legate, ambele în județul Ilfov. Mâine, de la ora 18:00, în runda intermediară, elevii lui Sorin Brîndescu joacă în deplasare, la Academica Clinceni, iar duminică vor fi oaspeții echipei CS Balotești, în meciul ce începe la ora 11:00.

Delegația polistă a plecat, în această dimineață, spre sudul țării, fără Carol Taub, suspendat în urma eliminării suferite în derby-ul cu UTA. Timișorenii se vor întoarce acasă imediat după jocul de la Clinceni, urmând să se deplaseze din nou în vecinătatea Bucureștiului, pentru meciul cu Balotești, de la final de săptămână.

„Bugetul nostru e limitat și nu ne permitem să rămânem toată săptămâna în zona Capitalei. Marți plecăm spre Clinceni, miercuri jucăm acolo, iar după meci ne întoarcem. Ne antrenăm la Timișoara, iar sâmbătă dimineață ne întoarcem, pentru meciul cu Balotești”, a afirmat antrenorul Sorin Brîndescu.

Tehnicianul polist speră ca echipa să încheie sezonul cu două rezultate pozitive în județul Ilfov, deși admite că marea provocare va fi recuperarea morală a jucătorilor, în urma eșecului usturăror din derby-ul cu UTA.

„Atmosfera e destul de apăsătoare, toți băieții sunt dezamăgiți, cu capul în pământ. Sperăm să ne revenim și să încheiem cu demnitate acest campionat, să nu ne facem de rușine în ultimele două partide”, a mai spus Brîndescu.

Politehnica și Academica sunt vecine de clasament, pe locurile 13, respectiv 14. Ambele au câte 37 de puncte, însă alb-violeții sunt avantajați de golaveraj. Pentru bănățeni va fi și un prilej de revanșă pentru înfrângerea din tur, de pe „Știința”. La 19 noiembrie 2016, Academica Clinceni se impunea cu 1-0 la Timișoara, prin golul marcat de Florin Ștefan, în minutul 68.

Partida Academica Clinceni – Politehnica Timișoara, din runda a 36-a a campionatului ligii secunde, va avea loc mâine, de la ora 18:00, și nu va fi televizată.

Leave a Reply