S-a încheiat vacanța pentru ASU Politehnica! Urmează Liga a III-a

DSCF0148ASU Politehnica s-a reunit astăzi, la Baza 2, sub comanda antrenorului Sorin Brîndescu. Jucători cât pentru aproape două echipe au luat parte la primul antrenament al verii, fiind prezenți nu mai puțin de 14 nume noi. Cea mai mare parte, juniori din zonă, necesari pentru sezonul viitor, în Liga a III-a existând obligativitatea utilizării a trei fotbaliști sub 19 ani permanent pe teren. Și totuși, au sosit deja și câțiva fotbaliști cu nume.

Printre cei mai cunoscuți jucători prezenți la reunirea nou-promovatei în Liga a III-a sunt Bogdan Străuț – fundaș timișorean la origine, cu o vastă experiență în primul eșalon (a evoluat în tur la FC Brașov), Dănuț Bilia – mijlocaș în vârstă de 30 de ani, venit de la CS Ineu și trecut și prin eșalonul al doilea, la Arieșul Turda și ACU Arad, și Branislav Ștefanovici – fundaș lateral provenit de la Mama Mia Becicherecu Mic.

Iată- și pe ceilalți fotbaliști aflați în probe, în paranteză cu postul, anul nașterii și clubul de proveniență:
Mădălin Semenea (mijlocaș, 1995, Vulturii Lugoj), Adrian Râmneanțu (fundaș, 1995, ACS Poli), Florin Natanticu (mijlocaș, 1996, Unirea Banloc), Andrei Mărginean (fundaș, 1996, ACS Poli), Florin Brebenoiu (atacant, 1996, CSS Turnu Severin), Sebastian Orgulescu (mijlocaș, 1994, Electrometal Timișoara), Sinisa Sporin (fundaș, 1998, ACS Poli), Cristian Kilin (mijlocaș, 1997, Metalurgistul Cugir), Cristian Aldea (fundaș, 1998, LPS Banatul), Alexandru Bădăuță (atacant, 1990, ACS Berceni). Lor li se adaugă și revenirile lui Alex Birău (care a evoluat anul trecut în Liga a II-a, la Câmpina și Caransebeș) și Dorin Codrea.

„Avem șase săptămâni de pregătire, timp în care atât eu, cât și colegii mei din staff-ul tehnic, sper să fim inspirați și să alegem cei mai buni jucători pentru viitorul sezon. Primul pas e să ne orientăm asupra juniorilor. Federația ne obligă să avem trei juniori în teren, noi ne propunem să avem 5-6 în lot. În funcție de posturile pe care evoluează juniorii, ne vom decide și asupra seniorilor. Dar cred că vom face o treabă bună, am văzut deja câțiva fotbaliști de mare perspectivă, care vor să vină alături de noi. Au sosit deja și câțiva fotbaliști cu experiență, care vor să continue alături de noi. Vom vedea dacă vom și semna cu ei, pentru că, de regulă, fotbaliștii cu experiență au și pretenții mai mari de natură financiară. Ne dorim și jucători cu experiență, alături de care tinerii pot crește”, a declarat antrenorul Sorin Brîndescu.

Până în momentul de față, nu am consemnat decât două despărțiri din lotul care a încheiat sezonul trecut: portarul Octavian Rusu și atacantul Octavian Drăghici. Golgheterul din precedenta ediție de campionat se află în aceste zile în Liban, de unde a primit o ofertă extrem de tentantă din punct de vedere financiar.

„Sâmbătă am vorbit cu Drăghici, el duminică urma să plece în Liban, pentru a negocia cu o echipă de acolo. I-am urat multă baftă, sunt conștient că la vârsta lui latura financiară contează foarte mult și i-am transmis că pentru noi porțile sunt deschise pentru el. Nu a semnat încă acolo, iar în cazul în care vor apărea probleme, noi îl vom reprimi oricând alături de noi”, a mai precizat Brîndescu.

Postul de manager sportiv, rămas liber după plecarea lui Sorin Boiangiu, va fi ocupat, cel mai probabil, de fostul jucător al echipei, Zoltan Feher. ASU Politehnica încearcă perfectarea unui prim meci de verificare pentru sâmbătă, la Timișoara, cu o formație din Serbia, după care va urma un cantonament de o săptămână pe plan local.

About Gabriel Toth

Comments

 1. Helmut Hammes says

  Din pacate nu gasesc pe moment program tur divizia 3
  Mar interesa daca si unde joaca POLI in weekend 29-30 august 2015
  In aceasta perioada sint in Romania si dupa 4 ani as dori sa urmaresc oar live un meci

  Helmut Hammes 21.07.2015 Karlsruhe – D

  • Oli says

   FRF inca nu a stabilit nici macar in ce serie joaca echipele inscrise. De curand s-au terminat aceste inscrieri. Trebuie din pacate sa mai astepti pentru un program. Salutari

Leave a Reply