DSCF0012ASU Politehnica s-a reunit în această după-amiază, la Baza 2, într-un efectiv extrem de numeros. La primul antrenament din 2016, au participat nu mai puțin de 12 jucători noi, care urmează a fi testați în următoarele zile. Printre ei se regăsesc și jucători consacrați la nivelul ligii secunde, dar și juniori talentați, de la cluburile din zonă.

Cel mai sonor nume nou prezent la reunirea liderului din C4 e cel al lui Andrei Sulea. Atacantul în vârstă de 24 de ani a mai fost în discuții cu ASU Politehnica și în vara trecută, dar atunci a decis să dea curs ofertei venite din liga secundă, de la FC Bihor. Înntre timp, formația de pe Crișul Repede s-a desființat, iar prima opțiune a jucătorului originar din Târgu Jiu a fost Timișoara. Un alt jucător care a mai fost testat în vară de alb-violeți e Alexandru Niță, jucătorul de 27 de ani evoluând în tur la Jimbolia, în Liga a IV-a.

Lista nou-veniților îi mai cuprinde pe Valentin Tănăsie (20 de ani, Turnu Severin), David Berivoescu (16 ani, LPS Banatul), Andrei Dumiter (17 ani, LPS Banatul, via Orțișoara), Andrei Pop (16 ani, LPS Banatul), Cristian Biriș (18 ani, Luceafărul), Claudiu Zdrâncu (22 ani, Ripensia), Neoied Maxim (22 ani, Victoria Felnac – Liga 4 Arad), Ionuț Braniște (18 ani, Craiova), Patrick Peter (15 ani, LPS Banatul) și Iulian Știrbu (15 ani, LPS Banatul).

Niciun jucător nu se află momentan pe lista plecărilor. Antrenorii liderului din C4 vor definitiva în zilele următoare lotul de 23 care va participa în stagiul de pregătire de la Moneasa, care va începe în 27 ianuarie. De altfel, sâmbătă dimineață va fi programat un joc-școală, care îi va edifica în mare măsură pe antrenori asupra jucătorilor care vor fi păstrați și mai departe.

Să mai spunem că de la primul antrenament au lipsit Sorin Brîndescu și Antonio Foale, cei doi aflându-se la București, pentru un stagiu de perfecționare al antrenorilor. Astfel, prima ședință de pregătire a fost condusă de Iulian Prodana și preparatorul fizic Remus Datcu.

Leave a Reply