7101917331_b74b48f6c0_z
CH Politehnica va disputa, joi și vineri, două meciuri de verificare în sala „Constantin Jude”, ambele în compania sârbilor de la Radnicki Kraguevac. Aceste jocuri vor prilejui reîntâlnirea publicului timișorean cu Nedeljko Vuckovic, tehnician cu trei mandate pe banca alb-violeților în ultimii ani, și care din acestă vară se află la cârma grupării ce a încheiat pe 11 precedenta ediție a primei ligi sârbești.

„Vucko” revine la Timișoara! Nu ca antrenor, așa cum a mai făcut-o în repetate rânduri, ci dintr-o postură nouă, cea de adversar. Din această vară, „Vucko” pregătește gruparea sârbă Radnicki Kraguevac, care a încheiat pe locul 11 ultima ediție a campionatului Serbiei. CH Politehnica va disputa o „dublă” amicală cu formația din țara vecină, în zilele de joi și vineri, ambele întâlniri urmând a începe la ora 17.

Nedeljko Vuckovic e, practic, antrenorul cu care se identifică cel mai mult istoria recentă a handbalului timișorean. Carismaticul tehnician sârb are la activ nu mai puțin de trei mandate pe banca alb-violeților: 2005-2007, 2008-2010 și 2011-2012. Precedentul și l-a încheiat în turul campionatului trecut, după un eșec la Suceava, fiind înlocuit apoi de Gligore Czari. Cu Nedeljko Vuckovic la cârmă, Politehnica a obținut singura calificare în cupele europene din acest mileniu, la finele stagiunii 2006/2007.

Se cunosc participantele Cupei Politehnica

După dublul duel cu Radnicki, handbaliștii timișoreni vor intra în linie dreaptă către tradiționala Cupa Politehnica, ce se va desfășura la finele lunii în curs. După foarte multă vreme, toate cele trei formații invitate la Timișoara vor fi din România. E vorba despre HC Odorhei, Potaissa Turda și Pandurii Târgu Jiu.

Leave a Reply