Politehnica Timișoara a disputat astăzi ultimul test din cantonament. Pe stadionul de la Săcele, alb-violeții au remizat, scor 1-1, în fața formației de Liga a III-a Olimpic Cetate Râșnov. Antrenorul Bogdan Andone a rulat mare parte a lotului într-un joc în care prima modificare a tabelei s-a produs cu un sfert de oră înaintea finalului.

În prima repriză a întâlnirii de pe arena „Electroprecizia”, temperatura – deja destul de ridicată la ora de start a meciului – și oboseala acumulată de alb-violeți după un cantonament istovitor și-au spus cuvântul. Alb-violeții au controlat partida în prima ei jumătate, în fața unui adversar aflat la primul meci de pregătire din această vară. Politehnica a fost de trei ori aproape de gol, prin Sorescu, Bădăuță și Plămadă, însă poarta formație brașovene a rămas neperforată.

Partea secundă s-a disputat tot sub semnul echilibrului, care a fost rupt în cele din urmă în minutul 75, când fundașul stânga Carol Taub a marcat cu un șut superb, de la 30 de metri. Înaintea reușitei, să mai spunem că alb-violeții au mai avut o ocazie imensă, prin Marius Staicu, scăpat singur cu portarul Râșnovului, însă atacantul polist a trimis alături. Avantajul alb-violeților nu a durat însă decât șapte minute, deoarece formația din Râșnov a reușit egalarea în minutul 82.

În prima repriză, Politehnica a evoluat în formula Gakos – Bilia, Mera, Coadă, Taub – Krausz, Ignea, Sorescu – Plămadă, Bădăuță, Predescu. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Fișeag – Motreanu, Stancu, Țugui, Lazea, Staicu, Crișanov, Ghinescu și Turda.

Odată cu amicalul de astăzi, fotbaliștii Politehnicii încheie cantonamentul de la Săcele. Delegația alb-violetă va reveni la Timișoara în cursul zilei de astăzi, iar de la începutul săptămânii viitoare, își va continua pregătirile pe plan local, până la startul sezonului.

Leave a Reply