Remiză la final de cantonament: Crișul Chișineu Criș – ASU Politehnica 2-2

asu-amicalASU Politehnica a coborât de la Moneasa, iar în drum spre casă a făcut un popas la Chișineu Criș, pentru un amical cu formația locală. S-a încheiat 2-2 între cele două formații de Liga a IV-a, pe un teren ușor denivelat și cu alb-violeții obosiți, după 10 zile cu antrenamente intense, de acumulare fizică.

ASU Politehnica ba disputat astăzi cel de-al treilea amical al iernii, pe terenul formației Crișul Chișineu Criș, clasată pe locul 4 la finalul turului în Liga a IV-a Arad. Alb-violeții au condus cu 1-0 la pauză, prin golul marcat de noul jucător al alb-violeților, Cosmin Ion. Gruparea arădeanăa întors rezultatul după pauză, profitând de nesincronizările din defensiva polistă. În cele din urmă, timișorenii au reușit egalarea, printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Ionuț Vucea. Să mai spunem că același Vucea și-a trecut în cont și o bară, tot în repriza secundă.

Managerul Sorin Brîndescu a abordat meciul cu următoarea formulă: Burtic – Contescu, Gălan, Gavriluță, Damian – Vucea, Naidin, C. Ion, Ilie – Făgețan, Rus. Au mai intrat Rogojină, Rusu – Rebenciuc, Maranescu, S. Budur, Filimon și C. Crișan. De la partida de pe malul Crișului Alb au lipsit, din motive medicale, Răzvan Ghinescu, Flavius Tulcan și Carol Taub.

ASU Politehnica se întoarce astăzi la Timișoara, iar de luni își va relua antrenamentele la Baza 2. Următorul meci de verificare e programat miercuri, în compania formației de Liga a III-a Mama Mia Becicherecu Mic, ora și locația urmând a fi comunicate în zilele viitoare. Apoi sâmbătă, pe „Știința”, liderul din Liga a IV-a Timiș va primi vizita divizionarei B, Olimpia Satu Mare. Să mai spunem că în programul de amicale al timișorenilor s-a mai strecurat un joc cu o divizionară secundă, FC Caransebeș. Meciul va avea loc sâmbătă, 14 februarie, pe terenul echipei pregătite de Alin Artimon.

About Gabriel Toth

Leave a Reply