RCM Timișoara nu concepe decât victoria: „Sperăm să stingem Farul”

RCM Timișoara va disputa, sâmbătă dimineață, ultimul joc de pe teren propriu din faza play-off-ului. În Ronaț va sosi Farul Constanța, formație ce a produs câteva surprize în această fază a competiției, dar pentru care Chester Williams a găsit de fiecare dată antiodotul în acest sezon.

RCM Timișoara nu are decât varianta victoriei în meciul de sâmbătă, cu Farul. Dacă vor obține cel puțin patru puncte din confruntarea cu dobrogenii, „studenții” au asigurată clasarea pe unul dintre primele două locuri în play-off, care le-ar permite să organizeze semifinala pe teren propriu. „Sperăm să stingem și de data aceasta Farul. Vom aborda meciul doar la victorie, dar trebuie spus că nu ne interesează în mod special punctul bonus ofensiv. E foarte important să ne fixăm relațiile de joc, pentru că nu mai avem mult până la semifinale. Ne dorim să câștigăm și pentru spectatori, care sunt sigur că vor veni în număr mare la stadion, mai ales că sunt două evenimente comasate, meciul nostru și cel aniversar, de old-boys”, a declarat vicepreședintele RCM-ului, Dan Dinu.

Chester Williams va aborda meciul cu Farul cu aproape tot lotul valid. Singurele indisponibilități sunt Țăruș și Fântânaru, ultimul urmând să fie apt pentru ultima reprezentație din play-off, de la Baia Mare. „Vom juca în fața campionilor din 1972 și sper să-i facem mândri de noi. Adversarul nostru de sâmbătă va fi Farul, care a învins și Baia Mare, dar și Steaua. Pe noi încă n-au reușit să ne învingă și sper să ne păstrăm recordul intact în fața lor. Sper să reușim asta prin jocul nostru. Ne vom concentra însă pe perioada care urmează, pe săptămânile dinaintea semifinalei, și sperăm să nu avem parte de accidentări”, a declarat tehnicianul Chester Williams.

Meciul dintre RCM Timișoara și Farul Constanța va avea loc sâmbătă, de la ora 10, pe stadionul „Gheorghe Rășcanu”. Imediat după joc, va începe festivitatea de aniversare a titlului cucerit de Universitatea în 1972. Componenții grupării campioane, dar și alți foști rugbyști ai Timișoarei, vor evolua într-un meci demonstrativ de old-boys. Organizatorii au pregătit și alte suprize pentru cei prezenți, care se vor putea delecta cu un show aviatic, un spectacol de magie, o expoziție de mașini, dar și cu un concert Pasărea Colibri.

About Gabriel Toth

Leave a Reply