Radu Motreanu va continua și în sezonul viitor la Politehnica Timișoara, sub formă de împrumut (Foto: Emanuel Titus Iliesi / Mediafax Foto)

Radu Motreanu va continua și în sezonul viitor la Politehnica Timișoara. Divizionara secundă a ajuns astăzi la o înțelegere cu ACS Poli pentru prelungirea împrumutului tânărului fundaș dreapta pentru încă un sezon. Motreanu va reveni la echipă începând de mâine, când „Băieții în Ghete” au programat ultimul amical dinaintea plecării în cantonament cu Timișul Șag.

După câteva săptămâni de negocieri, Politehnica Timișoara și ACS Poli s-au înțeles în problema lui Radu Motreanu. Tânărul fotbalist va continua la divizionara secundă, tot sub formă de împrumut, până la finalul ediție 2018/2019. „Îi mulțumesc domului președinte Drăgoi, pentru înțelegerea de care a dat dovadă. E, în primul rând, benefic pentru Radu, care va avea astfel parte de continuitate, după un sezon foarte bun pe care l-a făcut în tricoul echipei noastre”, ne-a declarat directorul sportiv al Politehnicii, Marius Cociu.

Radu Motreanu va ajunge sub comanda antrenorului Bogdan Andone încă de mâine, când Politehnica susține al treilea joc de verificare din această vară, cu Timișul Șag, începând cu ora 10:00.

Radu Motreanu a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai Politehnicii în sezonul trecut. Fundașul dreapta în vârstă de 19 ani a fost cel mai folosit jucător din lotul alb-violeților, bifând 2.644 de minute în ediția 2016/2017 a eșalonului secund.

În altă ordine de idei, sub comanda lui Bogdan Andone au mai rămas doar șapte jucători dintre cei care au susținut probe în ultimele două săptămâni. E vorba despre portarul Emanuel Fișteag (ex-Național Sebiș), fundașii Grigore Turda (ex-Foresta), Alexandru Gîț (ex-Performanța Ighiu) și Ionuț Coadă (ex-CSS Turnu Severin), mijlocașii Florin Lazea (ex-CSM Lugoj), Alin Crișanov (liber de contract) și Viorel Chinde (ex-ACS Comuna Recea). Ei vor mai fi testați în jocul de mâine, cu Timișul Șag, urmând ca staff-ul tehnic să se decidă apoi câți dintre ei vor figura și în lotul pentru cantonamentul de la Săcele.

Leave a Reply