Politehnica pornește în a doua deplasare consecutivă din campionat: „Terenul din Snagov avantajează echipa gazdă”

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Eliminarea din Cupa României a rămas în urmă pentru Politehnica Timișoara, timpul până la următorul joc de campionat fiind extrem de scurt. Alb-violeții pornesc astăzi spre județul Ilfov, acolo unde mâine, de la ora 11:00, vor întâlni o formație extrem de incomodă a Ligii a II-a, Sportul Snagov. Duelul cu fosta Metalul Reșița va avea loc pe stadionul „Voința” din Ghermănești (n.r. – un sat al comunei Snagov), recunoscut pentru suprafața de joc impracticabilă.

Una dintre principalele griji ale staff-ului tehnic e refacerea fizică a jucătorilor, după o săptămână extrem de încărcată. Sâmbăta trecută, Politehnica a evoluat la Motru, cu Pandurii Târgu Jiu, miercuri s-a duelat cu prim-divizionara ACS Poli, în Cupa României, iar astăzi „Băieții în Ghete” se suie din nou în autocar, cu destinația Snagov.

„E un meci programat foarte aproape de meciul din Cupa României. Am terminat partida la o oră târzie, avem un drum foarte lung de făcut până la București. Va fi un meci greu, cu încărcătură și cu un grad mai ridicat de oboseală de partea echipei noastre”, a afirmat antrenorul secund al Politehnicii, Gabriel Vochin.

Partea pozitivă a meciului de miercuri, din Cupa României, e că nu au apărut noi accidentări, pe lângă cele mai vechi, ale lui Poparadu și Topic.

„Sunt fericit că nu avem niciun fel de accidentări după meciul din Cupa României. Cât de curând va reveni și Poparadu, după această etapă va reveni și Mera în teren, astfel că lucrurile se îndreaptă spre un făgaș normal”, a mai spus Vochin.

Pe lângă jucătorii formației locale, Politehnica va avea de înfruntat și una dintre cele mai proaste suprafețe de joc din circuitul ligii secunde.

„Și anul trecut am jucat acolo și a fost un teren impracticabil. Pe o asemenea suprafață de joc, valorile se egalizează în jos… Nu știu exact care e acum starea terenului, dar din informațiile pe care le am, este un dezastru. Echipele mai slab cotate sunt avantajate în condiții dificile, pentru că echipa mai bună nu se poate exprima la adevărata valoare. Terenul de la Snagov avantajează în mod cert echipa gazdă”, a spus Gabriel Vochin, despre terenul de la Ghermănești.

Partida Sportul Snagov – Politehnica Timișoara, din cadrul etapei a 14-a a ligii secunde, va avea loc mâine, de la ora 11:00, la Ghermănești (Snagov). Partida nu este televizată.

About Gabriel Toth

Leave a Reply