Politehnica Timișoara a intrat în ultima săptămână de pregătire centralizată. Alb-violeții își continuă programul cu două antrenamente zilnice la Săcele, acolo unde din această seară, lotul va mai primi o întărire. E vorba, în fapt, despre o revenire, cea a lui Deian Sorescu. Tânărul jucător de bandă dreaptă s-a întors în țară, după cele trei săptămâni petrecute la formația daneză Esbjerg, și va rămâne la formația timișoreană pentru startul viitorului sezon.

Deian Sorescu a fost testat de formația daneză de ligă secundă Esbjerg timp de trei săptămâni, însă fotbalistul în vârstă de 19 ani nu a semnat în cele din urmă o înțelegere cu alb-albaștrii. Jucătorul de bandă a aterizat astăzi la Cluj, urmând ca în cursul zilei să facă joncțiunea cu lotul aflat sub comanda lui Bogdan Andone la Săcele. „Am vorbit cu impresarul lui Deian, cu Călin Sărmășan, și mi-a spus că nu îl va mai trimite la o altă echipă în teste, deoarece sezonul de ligă secundă va începe în curân. Astfel că el va continua la noi”, ne-a declarat directorul sportiv al Politehnicii, Marius Cociu.

În altă ordine de idei, Politehnica se află în fața celui de-al treilea joc de verificare din cantonament. Alb-violeții vor întâlni mâine, de la ora 18:00, pe stadionul „Electroprecizia” din Săcele, formația de Liga a III-a FC Csikszereda Miercurea Ciuc. Gruparea pregătită de antrenorul-jucător Robert Ilyeș a fost una dintre protagonistele luptei pentru promovarea în „B” în sezonul trecut, însă a ratat dramatic acest obiectiv în fața Științei Miroslava.

Vasile Șleam va pregăti portarii

Politehnica Timișoara și-a îmbogățit și staff-ul tehnic pe durata cantonamentului de la Săcele. Pe postul de antrenor cu portarii a sosit Vasile Șleam, un tehnician originar din Maramureș, care în ultimii ani a activat la FC Baia Mare și la Ocna Șugatag.

Vă reamintim, alb-violeții s-au despărțit în această vară de Dragoș Picu, acesta manifestându-și intenția de a-și continua cariera la o altă echipă.

Comments

Leave a Reply