Poli II, victorioasă în Valea Domanului

„Satelitul” pregătit de Roberto Ivan s-a impus în deplasarea de ieri, de la Reșița, scor 2-1, rezultat stabilit încă din prima repriză. Formația secundă a Politehnicii revine astfel pe locul 5, profitând și de eșecul Simeriei la Făget.

După ce vineri a scăpat două puncte printre degete, pe teren propriu, cu FC Caransebeș, Poli II și-a revenit și a câștigat pe terenul alte grupări cărășene, CSM Școlar Reșița. Victoria de ieri, din Valea Domanului, e și o revanșă luată în fața reșițenilor după meciul din tur, pierdut de alb-violeți cu 0-2.

La fel ca și în meciul cu FC Caransebeș, Roberto Ivan a avut seioase probleme de efectiv, datorate meciurilor disputate în această sătpămână de juniorii A și B ai clubului, dar și de convocările la prima echipă a câtorva jucători de bază, precum Popa sau Boștină. În schimb, Răzvan Dobricean a revenit la Poli II după o perioadă destul de lungă. Tânărul mijlocaș e suspendat la Liga a II-a, pentru cumul de cartonașe galbene, însă a avut drept de joc un eșalon mai jos.

Întreaga istorie a meciului de la Reșița s-a scris în 40 de minute. Mai întâi, Beloescu a deschis rapid scorul pentru CSM Școlar, încă din minutul 2. Dușul rece le-a prins bine alb-violeților, care și-au început șarjele ofensive, roadele văzându-se în minutul 19, atunci când Gelu Velici a restabilit egalitatea. Robert Szalkai a făcut 2-1 în minutul 40, stabilind astfel și scorul final.

Poli II Timișoara (antrenor Roberto Ivan): Iordache – Vucea, Iovan, Dubei, Damian – Leagu (Duțu), Stancu, Dobricean, Szalkai – Silaghi, Velici (Leonte)

About Gabriel Toth

Leave a Reply