Poftiți la bilete pentru derby! Timișoara intră în „febra” Politehnica – UTA

Finalul săptămânii programează cel mai așteptat joc al turului din liga secundă. Duminică, de la ora 15:30, stadionul „Dan Păltinișanu” va fi gazda unei întâlniri în care orgoliile au fost întotdeauna mai ridicate decât locurile ocupate de cele două combatante în clasament. Duminică nu se vor întâlni locurile 9 și 16 din Liga a II-a, ci mândria și ambițiile a două orașe care-și dispută întâietatea fotbalistică încă de la apariția primelor mingi pe actualul teritoriu al României. Duminică e Timișoara vs. Arad, Poli vs. UTA!

Biletele pentru derby-ul din etapa a 12-a a Ligii a II-a pot fi deja procurate. Acestea au ajuns, în această dimineață, în cele 11 locații de distribuție. Acestea sunt Club D’Arc, Bierhaus, Uman Shop (Iulius Mall), Tornado Bar, La Mihai, Restaurant Yugoslavia, Yugo Pub, Restaurantele Spartan (Galeria 1 și Calea Girocului), Zone Cafe și Caffe DaVinci.

Organizatorii au scos la vânzare aproximativ 11.500 de bilete pentru derby-ul de duminică, toate având un preț unic, 10 lei, pentru fiecare zonă a stadionului. Suporterii sunt rugați să își procure din timp tichetele, pentru a evita aglomerația de la casele de bilete și de la porțile de acces ale stadionului „Dan Păltinișanu” din ziua meciului.

Politehnica Timișoara și UTA se vor întâlni duminică pentru a treia oară în actualele forme de organizare ale celor două cluburi. În sezonul trecut, a fost 1-1 în tur, pe arena arădeană „Motorul”, iar în primăvară, alb-roșii s-au impus cu 3-0 pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply