Pero Milosevic și-a prelungit contractul cu CH Poli până în 2019

©  Emanuel Titus Iliesi

Pero Milosevic va rămâne pe banca lui CH Poli până spre finele deceniului (Foto © Emanuel Titus Iliesi)

CH Poli a anunțat astăzi prelungirea înțelegerii cu antrenorul Pero Milosevic până în vara anului 2019. Tehnicianul muntenegrean se afla sub contract cu gruparea alb-violetă și pentru sezonul următor, el dându-și acordul pentru pregătirea echipei pentru încă doi ani.

Sub comanda lui Pero Milosevic, CH Poli traversează cel mai bun sezon din ultimele două decenii. Timișorenii au încheiat pe locul al cincilea sezonul regular din Liga Națională, urmând a întâlni, în sferturile de finală, pe CSA Steaua București. Primul joc va avea loc în capitală, duminică, 24 aprilie, iar manșa a doua, la Timișoara, cinci zile mai târziu.

Dacă în ceea ce privește staff-ul tehnic, veștile sunt bune, pauza competițională din Liga Națională a dat frâu liberi zvonurilor conform cărora actualul lot de jucători se va destrăma la finele stagiunii. E deja certă despărțirea de Cristian Fenici, anunțat deja ca transferat din vară la HC Dobrogea Sud Constanța, formație aflată în pragul promovării în Liga Națională și care își propune implicarea în lupta pentru titlu din sezonul următor. „Îi urăm bun venit în familia noastră centrului Cristian Fenici, cel mai bun jucător român din anul 2015 care evoluează în campionatul intern şi totodată component al lotului naţional al României”, se arată în comunicatul formației de la malul mării.

O altă despărțire sigură e cea de interul Demis Grigoraș, unul dintre cei mai talentați tineri handbaliști autohtoni, care a ajuns la o înțelegere cu a treia clasată din campionatul maghiar, Tatabanya. De asemenea, în ultimele zile au circulat zvonuri care-i dau plecați, din vară, pe Irakli Chikovani, Iulian Halcă sau Zlatko Daskaloski, neconfirmate însă de concuderea clubului.

Totuși, în comunicatul de presă remis astăzi, unul dintre obiectivele impuse lui Pero Milosevic e chiar păstrarea nucleului de jucători din acest sezon. „Ca obiectiv pentru viitoarea ediţie de campionat, Politehnica Timişoara îşi propune menţinerea lotului de jucători şi crearea condiţiilor pentru o performanţă superioară celei din acest sezon competiţional”, se arată în comunicatul clubului timișorean.

About Gabriel Toth

Leave a Reply