1CH Poli a debutat cu un eșec în noua ediție a Ligii Naționale. Trupa pregătită de Constantin Ștefan a cedat cu 24-26 pe terenul lui Dinamo, o formație ce s-a întărit de asemenea consistent în această vară.

După tot ceea ce s-a petrecut în prima parte, s-ar fi părut că vom vorbi despre un galop de sănătate al alb-roșiilor. Dinamoviștii s-au desprins, după un prim sfert de oră echilibrat, intrând la cabine cu un ecart considerabil, 15-8. În partea a doua, bănățenii au comis mai puține greșeli și s-au apropiat amenințător de dinamoviști, însă niciodată la mai puțin de două goluri. S-a încheiat în cele din urmă cu victoria bucureștenilor, însă timișorenii au arătat momente bune de joc, dătătoare de speranță pentru etapele următoare.

Cel mai bun marcator al lui Poli a fost Demis Grigoraș, handbalistul adus în această vară de la Reșița punctând de 8 ori. L-au urmat Kaftin 4, Chikovani 3, Ciubotariu 3, Fenici 2, Irimescu 2, Irimiaș 1 și Leordean 1. De partea cealaltă, Vrankovic a fost principala „gură de foc” a dinamoviștilor, cu 7 goluri, urmat de Asoltanei 6, Savenco 3, Ragot 3, Șandru 2, Chiruț 2, Mocanu 2 și Nițu 1.

Leave a Reply