O victorie și o înfrângere pentru selecționata lui Robert Lupu la Toulouse

picture-Romania+Franta+futsal+0_2.jpg-604-423-1-85

Robert Lupu a apelat la trei dintre elevii săi de la Informatica pentru turneul din Franța: Vlad Iancu, Gabriel Dobre și Adrian Călugăreanu

Echipa națională de futsal a României a disputat, la mijlocul acestei săptămâni, două jocuri de verificare în Franța, la Toulouse, în compania reprezentativei țării gazdă. Selecționata tricoloră, pregătită de antrenorul-jucător al Informaticii, Robert Lupu, a înregistrat o victorie marți, cu 4-3, pentru ca aseară să piardă cu 2-0 în fața francezilor.

România a disputat primul joc contra Franței marți seară, în Petit Palais des Sports Compans Caffarelli din Toulouse, reușind să se impună cu 4-3, după un joc extrem de spectaculos. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 3-3, pentru ca în partea a doua tricolorii, cu o apărare mai exactă, să lovească decisiv. Toate cele patru goluri ale României au fost marcate de jucători proveniți de la campioana City US Târgu Mureș: Paulo Ferriera, Răducu (2) și Szocs.

Franța și-a luat aseară revanșa în fața României. Având în spate susținerea a aproximativ 1.500 de spectatori, elevii antrenaţi de Pierre Jacky au învins cu 2-0, prin golurile marcate de N’Gala şi Alla.

Pentru mini-turneul din Franța, selecționerul Robert Lupu a apelat la trei jucători de la Informatica Timișoara. E vorba despre portarul Vlad Iancu și jucătorii de câmp Gabriel Dobre și Adrian Călugăreanu, ultimul devenind o prezență obișnuită în prima reprezentativă a României.

Iată lotul complet al României pentru cele două jocuri disputate în această săptămână la Toulouse:

Vlad Iancu (Informatica) şi Andrei Grigoraş (Spicom) – portari, Liviu Ruxandari, Emil Răducu, Laszlo Szőcs, Dumitru Stoica, Bogdan Covaci, Paulo Ferreira (toţi City’Us), Gabriel Dobre, Adrian Călugăreanu (ambii Informatica), Adrian Pânzaru, Narcis Cataramă (ambii Autobergamo), Emanuel Moldoveanu (United Galaţi) şi Ionuţ Movileanu (Dunărea Călăraşi) – jucători de câmp.

About Gabriel Toth

Leave a Reply